söndag 13 januari 2019

FI Community

Under ett par år tid har jag blivit inspirerad av människor inom FI communityn. Det genom bloggar, poddar, youtubers, böcker, twitter och instagram. Det är människor som längtar efter något annat än långa kontorskorridorer, bundna av orubbade arbetstider, heltidsnormen, större frihet i livet, ekonomisk trygghet, sökande efter något annat än vad majoriteten i denna värld sysselsätter sig med om dagen och identifierar sig med.

Nu drar jag mitt strå i stacken för den Svenska FI communityn som växer så det knakar. Det behövs fler som sprider FI-andan, likt ett politiskt parti behöver medlemmar.

Som en genuint mångsysslar kan ni inte räkna med en renodla excelblogg där det rabblas utdelningsmål och siffror, jag kommer hålla ämnena öppna och relevanta för FI, det kan såväl vara om hur en köper billigast sågspån till marsvinsburen till att Royal Bank of Canada lämnar utdelning för 149:e gången. High and lows. Och förresten, något brödrecept för under 50öre frallan dyker nog också upp.


Bjuder på helg vs vardagsbild

5 kommentarer:

 1. Bröd är av intresse så bring it on. Tack för blogglistningen, du är med i min lista nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det ska nog bjudas på ett och annat brödrecept för att stilla glutenorganet i en :)

   Radera
 2. Köpstopp här på fjärde året :) Kan det kvalificera mig för ett FIRE-medlemskap?

  SvaraRadera
 3. Heja! Har lagt till dig i blogglistan nu.

  SvaraRadera
 4. Härligt!
  Har lagt till dig på läslistan på forumet. Bli gärna medlem om du inte redan är det och dela med dig av dina inlägg/tips!

  Hälsningar,
  mrFIRE
  svenskafire.se

  SvaraRadera