Spartips

Spartips


Här följer en samling av spartips. Länkarna kan innehålla affiliatelänkar, tipslänkar och vanliga länkar. Alla företag och tjänster som jag länkar kan jag rekommendera.


1. Sparande  - Öppna ett ISK konto på Avanza  och börja spara. Det är aldrig försent att börja spara och för att starta din väg mot passiv inkomst enligt 4% regeln, börja investera i en lågindex fond som exempelvis Avanza Global eller/och Avanza Zero. Betydligt lägre årsavgift än de traditionella bankarna.

2. Mobiltelefon - vi använder Hallon som använder 3G nätet. En väldigt billigt teleoperatör. Vi har varit mycket nöjda. Jämför med de större aktörerna kommer ni se att Hallon är betydligt billigare, mer surf data till en lägre kostnad.

3. Boende - Om du har möjlighet att hyra ut en del i ditt hus/lägenhet eller attefalls hus, är ett tips att hyra ut det via AirBnb. Siten når ut till väldigt många potentiella gäster, allt sker digitalt med förfrågan/bokning/betalning. Du kan också använda siten för att boka boende runt om i hela världen, väldigt smidigt och oftast billigare än hotell. Vi använder ofta Airbnb framför hotell, just också för möjligheten hyra lägenhet med kök för att minska matkostnaderna på semestern.

4. Elavtal - Vi jämför kontinuerligt elavtal via Elskling för att säkerställa det bästa erbjudandet. Även om vi bor i lägenhet och förbrukning väldigt lite el har vi lyckats spara några kronor per år genom aktivt jämföra elavtal.

5. Cashback - Nyttja Mybonus om ni har behov att köpa något nödvändigt via webbshoppar. Med hjälp av denna plattform kan ni få tillbaka pengar på de köp ni gör hos nätbutiker.

6. Kreditkort - Skaffa Komplett kreditkort som har gratis årsavgift samt ger 1% återbäring på alla köp i fysiska butiker samt 2% på alla onlineköp. Återbäringen dras av fakturan. Det är många som fortfarande har kort hos de traditionella bankerna och betalar dyra årsavgift 30-40kr/månaden. Du kan spara mycket på att använda detta kortet istället.

1 kommentar:

  1. Hej, här är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få din civilstånd löst inom ett ögonblick, den personen är den ständigt medkännande doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att hjälpa till att förändra livet för så många jag känner idag. Du bara heter det, är det en kärleksformulering, yrkesverksamhet, sjukdomar av olika slag, vad som än är fallet, han har rätt i tid för att ta hand om dig och ge dig sinnesro precis som han gjorde för mitt. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
    Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!

    SvaraRadera