söndag 10 mars 2019

Enkel äppelpaj

Ett av mina favorit efterrätter är äppelpaj med vaniljsås. Det är enkelt, går snabbt att tillreda och är otroligt gott. Här kommer mitt recept på äppelpaj.

Recept
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
125g smör
3-4 äpplen (gröna eller röda, mer saftighet med röda)
Kanel

Vaniljsås köper jag ofta färdig pga lathet, men ska testa göra egen framöver för optimal frugatility.

4 kommentarer:

 1. Nom! Vi brukar köra turkisk yoghurt med sån där finvaniljpulver i som sås.

  SvaraRadera
 2. Helt fel att läsa det här inlägget klockan 22:40 en söndagskväll. Jag blir så sugen på den där men är alldeles för trött. Imöra.

  SvaraRadera
 3. Jag är mycket glad över att dela min erfarenhet här, jag heter Brenda och jag var lyckligt gift. Inte förrän min man sa att jag fuskade honom, då blev vi båda gnagande par, han kunde inte tro, och han litade inte heller på mina ord så vi ansökte om skilsmässa, senare blev vi separerade och lovade att aldrig göra upp. Länge försökte jag gå vidare men jag kunde inte stanna utan honom, så jag började en strävan efter att min make skulle återvända, då hänvisades jag till Dr.IZOYA. En bra man jag stötte på, han kastade en kärleksförtrollning och fick min man tillbaka inom 24 timmar. med detta är jag här för att dela kontakten med Dr. IZOYA, nå honom via drizayaomosolution@gmail.com. Han är verkligen kraftfull och har specialiserat sig på följande frågor ...
  (1) Älska trollformler av alla slag. (2) Sluta skilsmässa. (3) Avsluta barrenness. (4) Behöver andlig hjälp.

  SvaraRadera