torsdag 26 mars 2020

Tuffa tider

Det är tuffa tider ute i världen. Kraftiga begränsningar att rör sig fritt. Ekonomin drabbas hårt. Människor förlorar jobbet. Folk får svårt betala räkningar. Företag läggs ner.

Avslutat konsultuppdrag
Som konsult är du alltid utsatt att bli av med ett uppdrag eller inte få det förlängt. Förra veckan blev mitt uppdrag avslutat med kort varsel pga rådande omständigheter i världen.

Det har alltid legat med i min kalkyl att uppdrag kan avslutas och att jag då står utan intäkter till aktiebolaget. Därvid har jag alltid varit noga med att bygga upp en buffert i aktiebolaget för att fortsatt kunna ta ut lön i flera månader då jag står utan intäkter.

Korttidspermittering
Riksdagen har tagit fram ett program för korttidspermittering av anställda. Först trodde jag inte att egenföretagare som är anställda i AB omfattades av reglerna. Men igår kom nyheten att tydligen gör även dem det. Reglerna innebär att staten betalar delar av totala lönekostnaden (lönen+arbetsgivareavg)

Det innebär för mig följande.

Bruttolön: 42 000:-
Nettolön: 31 000:-
Arbetsgivaravgift: 13 196:-

Totalkostnad lön: 55 196:-

Avdrag staten: 53% av kostnaden =29 253

Totalkostnad för bolaget: 25 943:-

Det innebär att aktiebolaget behöver enbart betala 25 943:- för att jag ska kunna netto plocka ut en lön på 31 000:-.

Börsen
Det är stökigt på börsen, den går som en jo-jo men vi kan konstatera OMX30 ner ca 24% iår. Jag har faktiskt inte loggat in på Avanza på flera dagar, men jag tror min portfölj går ungefär i linje med Stockholmsbörsen.

Psykologiskt berör det mig lite att se ill-röda siffror. Men jag har främst sett det som möjligheter att komma in billigt. Jag har passat på att köpa en del, nu inväntar jag mer likvida medel för att fylla på i främst Avanza Zero och Global.

Det dras in utdelningar tvär över hela börsen, det är också utdelningar som sänks. Det är ett bra stress test för utdelningsbolagen jag investerat i. En del av bolagen har delat ut pengar i +20år, vilka bolag kommer bryta denna trenden nu?

Är det då tryggare leva på utdelningar eller vara anställd? Jag upplever att många bolag värderar aktieägarna högre än anställda, och vi enbart ser på kostnaden för anställda jämfört med vad vissa bolag delar ut varje år är det en enorm skillnad. Vad som däremot talar för tryggheten i anställning är att regering som i detta fall kan supportera med korttidspermittering, du har möjlighet till A-kassa om du blir arbetslös etc.

I slutändan ser jag nog ändå att en anställning är tryggare inkomst än utdelningsinvesterare.

Om en lever på utdelningar gäller det ha marginal samt använda sig av styrkekortet att vara duktig på att leva bra på lite medel.


Nu blir det iväg till affären och jaga efter jäst till kommande brödbakning




115 kommentarer:

  1. Rätt mindset. Förresten - jäst. Jag köpte ett gäng påsar torrjäst för ett par månader sedan när jag började bunkra upp. Vad är din take på torrjäst? Jag märker ingen större skillnad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Torrjäst slut i varenda butik jag besökt. Däremot finns det gott om färsk jäst. Så ingen kris direkt.

      Radera
    2. Jag är så upphetsad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ungefär 7 år nu. Vi är lyckligt gift med två barn, en pojke och en flicka. För tre månader sedan började jag märka något märkligt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem igen i cirka 3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till det här problemet men helt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag på en webbplats som föreslog att Dr. OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde pröva det. Jag kontaktade honom och berättade för honom mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en besvär för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor tillsammans lyckligt igen .. Allt tack till Dr. OGUNDU. Om du har problem kontaktar du honom så garanterar jag att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Skicka e-post till honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Ta med din pojkvän tillbaka
      2. Ta med din man tillbaka
      3. Ta med din fru tillbaka
      4. Ta tillbaka din flickvän
      5. Vinn lotteri
      6. befordran på kontor
      7. hjälper dig att bli gravid
      8. Komplett botemedel mot alla slags sjukdomar
      9. äktenskapsengagemang och så många fler.
      (e-post: drogunduspellcaster@gmail.com)

      Radera
    3. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slog han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av min kärlek till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) Förlorade kärleksformer
      3) Stoppa skilsmässa
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Dödsförtrollning
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en hållbar lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. F-lediga läraren26 mars 2020 kl. 12:42

    Kan svara på jästfrågan, torrjäst är jag nästan helt säker på är frystorkat. Inga problem för de små krabaterna att "överleva" detta, det är som att de går in i vilostadie och när de sedan blöts upp kickar de igång. Läs bara på förpackningen hur mycket torrjäst som motsvarar blötjäst. Kan även säga att det går utmärkt att frysa in blötjäst om man inte använder allt. Använder jag 1/2 pkt brukar jag frysa in resten och sen ta fram och tina i kyl till nästa gång. Jäser precis likabra som färsk. Nu kanske man inte sparar asmycket pengar på att inte slänga 1/2 pkt jäst men... Jag gillar känslan av att inte slänga mat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra tips! Jag har både gjort som på paketet men även bara "tjoffat i" jästen utan att det ska stå till sig. Funkar fint båda.

      Frysen tar jag som sagt till mig. Vi fryser mycket men jäst har vi icke testat.

      Radera
    2. Tack bra tips. Jag har vid något tillfälle använt kylskåpsgammal jäst ca 2månader efter utgångsdatum och tyvärr var effekten noll. Den luktade dock helt ok. Nu ska jag frysa in dem istället!

      Radera
  3. Jag älskar den här bloggosfären. Bagarn har precis målat upp vad som för gemene svenne banan måste vara att betrakta som en personlig katastrof - avslut uppdrag. Men vi diskuterar livets väsentligheter - bakning. Pane et pacem.

    Jag är inte ett dugg orolig för dig Bagarn. Och vad gäller de inställda/minskade utdelningarna tycker jag att det på något vis är fint att företagen drar sitt strå till stacken. Eller som Maggan säger: "Om företag somanvänder exempelvis korttidspermettering, där ju skattebetalarna står för 40% av lönekostnaden, planerar för stora utdelningar och bonusar så är det klart att det sticker i ögonen och undergräver förtroenden." Det är ju inte 4life, till skillnad från vår livsstil och sparhorisont.

    SvaraRadera
  4. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) Älska trollformler
    2) Lost Love Spells
    3) Stoppa skilsmässor
    4) Giftermål
    5) Graviditet spell
    6) Uppdelningar
    7) Dödsförtroll
    8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
    9) vill tillfredsställa din älskare
    10) Lotteri
    Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
    genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

    SvaraRadera
  5. HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 20 AUGUSTI 2020, och jag såg ett underbart vittnesbörd om den här kraftfulla och stora trollformeln som heter Priest Mompha på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän Priest Mompha gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag inte ' Jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Präst Mompha, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång

    E-post: chiefpriestmompha@gmail.com
    WhatsApp: + 62-852-7546-3810

    SvaraRadera
  6. KONTAKTA EN STOR STAVA CASTER DR JOE FÖR ATT FÅ DIN EX LOVAR TILLBAKA VIA E-POST e-post: zionsolutioncentre@gmail.com eller whatApp nummer +44-7907-629903
    Jag heter Zoe Floris, jag tror aldrig att det någonsin kommer att finnas en lösning på mitt förhållandeproblem med min älskare. min älskare som heter Daan West kastade mig ut ur sitt hus och tog in en annan dam som han nu tycker är bäst för honom. tills jag en dag får ett telefonsamtal från en vän i staden om att min man ska träffa ett datum med en annan kvinna i stan, sa jag till henne att jag också är förvånad, för eftersom Daan West har lämnat mig tänker eller ringer han knappast mig. så efter några dagar ringde min vän Alice mig och berättade att hon har hittat en man som är väldigt mäktig, och att han är en stor herbalist från verkligen vet vi alla att afrikaner är välsignade med så mycket växtbaserade krafter som de använder för att hjälpa många människor, så han sa till mig att mannamnet är DR JOE att hon kommer att vidarebefordra sin e-postadress för mig så att jag kan kontakta honom för hjälp, så verkligen skickade hon mig e-postadressen DR JOE och jag kontaktade honom den trogna dagen . han mailade mig efter ett tag att min man kommer tillbaka till mig om jag bara tror på hans arbete, så efter 48 timmar får jag ett telefonsamtal från Daan West, och han började tigga att jag snälla skulle förlåta honom mot allt han hade gjort mot mig .. han bad mig att jag skulle bryta mitt hjärta och han lovar att aldrig släppa taget. nu planerar jag och Daan West att gifta sig så snart som möjligt. vi kommer tillbaka med den stora kraftfulla kärleksförtrollningen och förblindas med DR JOE-förtrollningen, vi är glada och glada. kontakta DR JOE på det här e-postmeddelandet: zionsolutioncentre@gmail.com eller whatsApp-nummer +44-7907-629903

    SvaraRadera
  7. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  8. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  9. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  10. Hallo Zuschauer, mein Name ist Olga Bottova. Mein Mann hat mich nach einem Jahr unserer Ehe für eine andere Frau verlassen. Ich brauchte ihn dringend zurück, weil ich ihn so sehr liebte. Ich wurde sehr besorgt und brauchte Hilfe. An diesem treuen Tag, als ich im Internet surfte, stieß ich auf ein besonderes Zeugnis über den GREAT PRIEAST AZEMOUN. Ich hatte das Gefühl, ich sollte es versuchen. Ich habe ihn kontaktiert und er hat mir gesagt, was ich tun soll und ich habe es getan, dann hat er einen (Liebeszauber) für mich gemacht. 28 Stunden später kam mein Mann weinend zu mir zurück und bat um Vergebung. Heute bin ich so glücklich und möchte diesen großartigen Zauberwirker jedem empfehlen, der wirklich eine dringende Lösung für seine zerbrochenen Beziehungen braucht, auf die er sich spezialisiert hat. 1. Verlorenen Liebhaber zurückbringen 2. Dein geliebtes Herz gewinnen 3. Single helfen Menschen, um Partner zu finden 4. verheiratet sein 5. Liebesattraktion 6. Verheiratete Probleme & Scheidung 7. Liebesanteil 8. Nierenproblem Alle Arten von Krankheiten, mit denen Sie ihn über WhatsApp kontaktieren können (+2349034537532) Oder per E-Mail an: priesterazemoun@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Tjena! Jag heter Elizabeth James kommer från slovenska. Jag förlorade min man till en annan kvinna efter 4 års äktenskap. Vi hade ett härligt äktenskap men han startade ett förhållande med en medarbetare som jagade honom. Han bor i närheten av sitt arbete och vägrade att prata med mig eller komma hem. Jag var så förstörd och hade svårt att klara. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfar på Internet en dag kom jag över en kommentar av Mary som föreslog att Dr JAJA hjälpte henne att lösa sina äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och han gjorde en förtrollning åt mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor tillsammans lyckligt igen ... Allt tack till Dr JAJA. Om du behöver en trollformell som kan ge en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Hans e-postmeddelande jajaspellcasterstemple1@gmail.com eller lägg till honom på whatsApp +79091598264 Tack Dr.JAJA.

    SvaraRadera
  12. DR WALE DEN BÄSTA SPELL CASTER KONTAKT HAN PÅ WHATSAPP / VIBER +2349015141346 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    EFFEKTIV URGENT KÄRLEK STAVAR FÖR ATT FÅ DIN EX snabbt OCH SPARA DITT ÄKTEMÅL! Jag är ledsen att jag lägger detta på nätet men jag måste. Jag kommer alltid att vara skyldig DR WALE för att jag har fixat mitt trasiga äktenskap efter att min man lämnade mig till en annan kvinna i 6 månader. Jag trodde aldrig på slag förrän min vän presenterade mig för DR WALE. Först var jag skeptisk till honom för att jag hörde mycket om falskt genre-launcher men lade mina tvivel bakom mig eftersom jag var desperat att få tillbaka min man och jag gjorde enligt vad han hade bett mig att göra. Nu är min make tillbaka bara 48 timmar efter att ha kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min man igen efter 6 månaders brutet äktenskap och jag kommer inte att vila förrän han är känd för världen. Det är också specialiserat på lotterityper, kampanjslag, E.T.C. Anslut med DR Wale nu, hans e-post: drwalespellhome@gmail.com eller WhatsApp / Viber: +2349015141346

    SvaraRadera
  13. HUR LÄKARE KPUKPU KORRIGERAR MITT BRUTT ÄKTENSKAP.
    Kontakta hans e-post: drkpukpu@gmail.com
    via whatsapp / Viber: 2348124313399

    Hej mitt namn är STEPHANIE WOOD, jag är här för att vittna om en stor och kraftfull trollformel som heter läkare KPUKPU GAFAR. Jag var så förvirrad och förstörd när min man lämnade mig till en annan dam. Jag behövde honom desperat tillbaka eftersom jag älskar honom så mycket. Så jag kontaktade den här fantastiska trollformeln på (drkpukpu@gmail.com) för hjälp. Han hjälpte mig att återge min make och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Läkare KPUKPU släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom tillbaka. Och han öppnade också ögonen för att föreställa sig hur mycket kärlek vi delar tillsammans. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden. Jag vill rekommendera den här fantastiska trollformeln till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på ett kärleksuppbrott. E-posta honom på;

    drkpukpu@gmail.com eller WhatsApp / Viber: 2348124313399

    SvaraRadera
  14. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit nöjd med mitt äktenskap, inte förrän min man började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapslöften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter hur jag skulle få tillbaka min före detta man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärlek stavade på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag tappar hans kontakt här för dem som har förhållanden och äktenskapsproblem, så att han kan hjälpa till med fantastiska verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... + 234902018697Kontakta honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

    (1) Stoppa skilsmässa.
    (2) Avsluta barrenness.
    (3) Lycka till Stava.
    (4) Äktenskap.
    (5) Bli av med andliga problem.

    SvaraRadera
  15. Med så mycket i hjärtat är jag här för att uttrycka mig om hur Dr. Odunola räddade mitt äktenskap från skilsmässa. Jag och min man hade ett missförstånd och det slet sönder vårt äktenskap i den mån min man ville skilja sig. Så jag har inget alternativ än att gå till internet för att söka en lösning på mitt problem. Det var där jag kom över Dr. Odunola detaljer och om hur han har hjälpt många människor genom att återställa deras förhållande. Jag kontaktade Dr.Odunola och på mindre än 48 timmar avbröt min man skilsmässopapper. Nu lever jag själv och min man tillsammans i fred och harmoni tack vare Dr.Odunola för att rädda mitt äktenskap från att bryta upp. Dr. Odunola kontaktinformation är via e-post: odunolaspiritualtemple@gmail.com.

    SvaraRadera
  16. Då jag kommer tillbaka till min älskare med hjälp av dr. WALL STAVING CASTING, JAG ÄR TACK FÖR HJÄLPEN.

    Jag vill ha DR. WALE att vara en del av det faktum att han drog tillbaka mitt livs kärlek. Mitt ex och jag har varit tillbaka tillsammans i en månad nu. Och det var ännu bättre än att försöka. Jag tror att det hörs för alltid. Vi måste tillhöra i framtiden. Sakerna mellan oss hörs. Jag tackar DR. WALE för att höra och dra tillbaka honom till mig. Efter pausen lärde vi oss att lyssna mer på varandra och inte höra annat än hört. Tack DR. WALE för att höra från andra trollkarlar och häxläkare. Jag tappade hoppet. Men jag tackar mina gudar för att de har gett mig möjlighet att hitta dig, att få mina problem. Jag kan nu inte föreställa mig att min verksamhet går bättre än jag skulle och jag kommer alltid att leva för att berömma dig DR. WALE. Kontakta DR WALE via denna WhatsApp / Viber: +2349015141346 E-postadress: drwalespellhome@gmail.com du kommer inte ångra det.

    SvaraRadera
  17. Mitt ex dumpade mig efter att jag anklagat honom för att ha sett en annan kvinna och förolämpat honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv men han vägrade att ha någon kontakt med mig. Han ändrade sin linje blockerade mig från att skicka e-post och Facebook till honom. Jag var så förvirrad och visste inte vad jag skulle göra. Så jag tittade på internet för att få hjälp och jag såg vittnesbörd om hur den här kraftfulla trollformeln hjälpte dem att få tillbaka sitt ex. Så jag kontaktar trollformeln med namnet Dr ADODO och förklarar mitt problem för honom och han kastade en förtrollning åt mig och försäkrade mig i 2 dagar att mitt ex kommer att återvända till mig, och till min största förvåning den andra dagen kom min ex och bankade på min dörr och be mig att förlåta honom. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen. Återigen tack Dr. ADODO, du är verkligen begåvad och begåvad. du kan skicka e-post till Dr.Adodo på adodospelltemple@gmail.com. Han är det enda svaret på dina problem. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte sluta publicera hans namn för det goda arbete han gjorde för mig och folk pratar fortfarande om honom på Internet. kontakta honom också på whatsapp +2348107527833

    SvaraRadera
  18. Tack Dr Kpukpu för dina äkta trollformler. Det här är verkligen överraskande och chockerande, och jag har aldrig upplevt något liknande i mitt liv. Innan jag kom i kontakt med Dr Kpukpu har jag försökt alla möjliga medel för att få tillbaka min man, men jag insåg faktiskt att ingenting fungerade för mig och att min man hade utvecklat mycket hat mot mig. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförenas med min familj. Men när jag läste bra recensioner om Dr Kpukpus arbete bestämde jag mig för att prova och jag gjorde allt som han instruerade mig och jag litade på honom och följde hans instruktioner precis som han har garanterat mig på 32 timmar, och det var precis när min man ringde mig och bad om ursäkt ... Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt ut, riktigt och så naturligt. Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga trollformler. Tack Dr Kpukpu för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller trasiga förhållande, kontakta Dr Kpukpu direkt för snabb hjälp
    E-post: drkpukpu@gmail.com

    WhatsApp / Viber honom: +2348124313399

    SvaraRadera
  19. Tack Dr Kpukpu för dina äkta trollformler. Det här är verkligen överraskande och chockerande, och jag har aldrig upplevt något liknande i mitt liv. Innan jag kom i kontakt med Dr Kpukpu har jag försökt alla möjliga medel för att få tillbaka min man, men jag insåg faktiskt att ingenting fungerade för mig och att min man hade utvecklat mycket hat mot mig. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförenas med min familj. Men när jag läste bra recensioner om Dr Kpukpus arbete bestämde jag mig för att prova och jag gjorde allt som han instruerade mig och jag litade på honom och följde hans instruktioner precis som han har garanterat mig på 32 timmar, och det var precis när min man ringde mig och bad om ursäkt ... Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt ut, riktigt och så naturligt. Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga trollformler. Tack Dr Kpukpu för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller trasiga förhållande, kontakta Dr Kpukpu direkt för snabb hjälp
    E-post: drkpukpu@gmail.com

    WhatsApp / Viber honom: +2348124313399

    SvaraRadera
  20. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  21. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  22. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  23. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  24. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  25. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  26. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  27. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  28. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  29. Om du verkligen älskar ditt ex och vill ha dem tillbaka, oavsett orsaken till upplösningen eller om du vill ha politisk makt, eller om du vill bli botad av någon sjukdom. Oavsett din situation kanske, kontakta '' voodoo lord '' på "voodooconnect60@gmail.com" för att få lösningar på dina problem ... Voodoo lord via '' voodooconnect60@gmail.com "har återställt äktenskapets, brutna hem, botat svåra sjukdomar, gett befogenheter till de politiska benägenheterna och har gjort många fler fantastiska saker än normalt ... För att få ditt eget vittnesmål kontakta voodoo lord ASAP på (voodooconnect60@gmail.com), eller u kan också kontakta honom via whatsapp (+ 234-08097014925) och en rättegång kommer att övertyga dig ..

    SvaraRadera
  30. KONTAKT: WHATSAPP: +2347054019402 ELLER
    DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ÄR VÄSENTLIGT DEN BÄSTA STAVA CASTER ONLINE OCH HANS RESULTAT ÄR 100% GARANTI ..

    Efter (8) Åtta år i mitt äktenskap med min man började min man gå ut med andra damer och visa mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han att dumpa mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformell på internet som heter DR WALE som hjälper människor med deras förhållande och äktenskapsproblem av kärlekens förtrollningar. Först tvivlade jag på om sådant någonsin existerar men beslutade att ge det ett försök, när jag kontaktar DR WALE, berättade han för mig allt jag behövde göra och det gjorde jag och han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 72 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med damer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta denna Wale Spell Caster för ditt förhållande eller äktenskapsproblem.
    Här är hans kontakt ...

    RING / WHATSAPP: +2347054019402

    E-POST: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  31. Ibland går vårt liv genom tuffa tider men vi bör försöka hålla kvar. Om du letar efter ett sätt att reparera eller förbättra ditt äktenskap är jag glad att du har hittat DR WALE, och jag föreslår starkt att du kommer i kontakt med honom. Här dokumenterar jag mina ansträngningar att söka försoning med min man som förvånade mig mycket när han skilde mig efter ett år tillsammans. Vi har haft konflikter, men jag trodde aldrig att det skulle få honom att överge mig men allt tack vare den fantastiska DR WALE som hjälper mig att få tillbaka min make till mig. Du kan kontakta honom på WhatsApp +2347054019402 E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Behöver du dåligt kärleksförmåga för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Skicka e-post till DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man för ett år och sex månader sedan, vilket leder oss ifrån varandra. När han slutade med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få honom tillbaka, jag kände mig så tom inuti. Tills jag kom över DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kort göra den långa historien kort, Innan jag visste ordet, på mindre än 48 timmar, ringde min man till mig och han kom tillbaka till mig och sa till mig att han var ledsen över vad som hände mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att tacka dig DR ISIKOLO för att jag håller dina ord och dina löften om att få tillbaka honom till mig på bara 48 timmar efter din kraftfulla besvärjelse och för att använda dina begåvade och stora krafter föra honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera


  33. Mitt liv Mirakel undrar vittnesbörd, hur jag fick en mycket kraftfull låda som nu fördubblar mina pengar från hundra till tusen pengar inom 24 timmar, och också hur jag fick tillbaka min ex-älskare, den främsta anledningen till att jag kontaktade Dr Lomi för hjälp var för mig att få tillbaka min ex-älskare, då hjälper han mig med är kraftfull kraft för att få tillbaka min ex-älskare, och hon älskar och vårdar mig nu, då blev jag och Dr Lomi vänner, efter ett samtal frågar jag honom om det finns ett sätt han kan göra en trollformel för att jag ska få pengar, det var när han berättade om den här magiska lådan, han sa att det finns olika typer och storlekar på lådan, han berättade för mig alla typer av lådor, jag hade bara råd med den minsta av lådan, efter den nödvändiga bönen han gör på lådan, skickar han dem till mig genom en leveransservice, han sa till mig att jag skulle lägga pengar inuti, jag lade in i lådan 100 euro efter 24 timmar fick jag reda på att det var 10 tusen euro inuti, och jag har använt lådan i 7 månader nu, jag och min fästman lever det bästa livet, om du behöver b ack din älskare eller pengar stava kontakta Dr Lomi på e-post: lomiultimatetemple@gmail.com eller WhatsApp nummer +2349034287285 du kan också skriva till honom via Snapchat Användarnamn: drlomi20 han hjälper dig, tack för att du läser

    Med vänliga hälsningar Gerd Ulrich

    SvaraRadera
  34. Jag är här för att berätta om min underbara historia om hur DR WALE återförde lycka i mitt liv. Jag har haft mycket svårt med mig själv i några år och månader. Så den här goda dagen gick jag till den här butiken för att hämta matvaror där jag hörde den här damen berätta för en vän om hur DR WALE hjälper henne också att få tillbaka sin man som lämnade henne till en annan kvinna, när jag över hörde henne har jag val men att dela mitt problem med henne då sa hon att DR WALE kommer att hjälpa mig. därifrån gav hon mig DR WALE-kontakt som jag kontaktade DR WALE och delade mitt problem med honom. Efter att ha berättat för honom alla mina bekymmer berättade han för mig att han kommer att behöva förbereda kärleksförtrollning och kommer att behöva få för artiklar. Så jag betalade för saker han använde för att förbereda kärleksförälskelsen och se min man är nu med mig. Vi avgjorde båda våra passerade och tillbaka tillsammans starka. Allt tack vare DR WALE. Du kan också drwalespellhome@gmail.com Ring / WhatsApp DR WALE på +2347054019402

    SvaraRadera
  35. Jag kommer för alltid att vara skyldig den stora LÄKAREN ISIKOLO för att ha fixat mitt trasiga äktenskap. Efter att min man lämnade mig för sin älskarinna i tre månader. Jag trodde aldrig på trollformler förrän min vän presenterade mig för honom. Först var jag skeptisk till honom eftersom jag hörde mycket om falska trollformler men jag lade mina tvivel bakom mig för jag var desperat att få tillbaka min man och jag gjorde enligt vad han instruerade mig att göra. Nu är min make tillbaka inom 48 timmar efter att jag kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min man igen efter 6 månaders skilsmässa och jag kommer inte att vila förrän han är känd över hela världen. Han är också specialiserad på skyddsformler, lotteri, höjdformer E.T.C. Kom i kontakt med LÄKARE ISIKOLO nu, hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. Webbplats: https://isikololovetemple.com

    SvaraRadera
  36. Jag är så glad att mitt trasiga äktenskap har återställts. Vi gjorde nyligen upp, även om det var svårt. Det har gått mer än en månad nu, och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Den mardröm som hade varat i nästan tre år innan vi släppte upp är äntligen över. Det är som om vi blev kär igen. Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt - och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte uttrycka med ord hur tacksam jag är DR Wale! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de sakerna om varandra som fick oss att bli kär i första hand. Allt oroande och stress har helt enkelt försvunnit. Tack DR Wale för att du räddade mitt trasiga äktenskap och tog min man tillbaka till mig !. Jag och min man bor tillsammans lyckligt igen .. Allt tack vare DR Wale. Om du har några problem kontakta DR Wale nu och jag garanterar dig att han hjälper dig att kontakta honom via drwalespellhome@gmail.com eller WhatsApp +2347054019402

    SvaraRadera
  37. DET HÄR ÄR INTE ETT SKÄMT. LITA STOR DR ISIKOLO. Jag heter Senna Rayan. Stora DR ISIKOLO är riktigt kraftfull och vet hur man gör sitt jobb perfekt. Om inte för honom kunde jag inte föreställa mig vad som skulle ha hänt. Mitt ex tog alltid ett argument med mig och behandlade mig alltid. Han började agera konstigt och roligt och lämnade mig utan anledning för en annan tjej. Jag trodde att allt hopp var borta. Jag sökte hjälp på internet och jag kom över Great isikolosolutionhome@gmail.com. Jag såg så många vittnesbörd om honom. Jag blev mycket glad och jag kontaktade honom på hans e-post och berättade för honom vad som hände. Han skrattade och försäkrade mig att lugna mig att han kommer att hjälpa mig och att min ex kommer tillbaka och tigger mig. Han gjorde sitt arbete och förtrollade för mig och om två dagar kom min ex ursäktande precis som han berättade för mig. Idag bor vi båda tillsammans och vi är ännu mer kär än vad vi brukade vara innan han gick. Kontakta den stora DR ISIKOLO för din egen hjälp. Du kan kontakta honom på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  38. Jag heter Helen Becker, vilken underbar och enkel trollkarl som tog glädje och lycka tillbaka i mitt liv! Jag ger detta vittnesbörd för att jag är så glad, jag vill tacka doktor Idemmiri för det fantastiska han gjort i mitt liv, han tog tillbaka lycka till mitt liv, jag trodde aldrig på trollformler förrän mitt liv kollapsade när min 6-åring älskare bestämde sig för att sluta nästan när vi ville gifta oss. Jag var så känslomässigt förkrossad att jag inte kunde göra någonting rimligt, efter 3 månaders smärta innan en gammal vän till mig presenterade mig för en online-trollkarl som heter Doctor Idemmiri, det var efter att ha blivit lurad av olika falska trollformler. Jag introducerades för doktor Idemmiri, en riktig trollkarl. Min Gud efter tre dagar såg jag underverk, min kärlek kom tillbaka till mig och mitt liv kom tillbaka som ett färdigt pussel, och vi är lyckligt gift och det var som en dröm för mig eftersom jag trodde att jag förlorat det för alltid. Tack doktor Idemmiri för att du hjälpte mig, men framför allt din ärlighet och dina resultat snabbt och korrekt. e-post: idemmiri9@gmail.com Du kan också Whatsapp eller ring +2349070818779! Du förtjänar att vara glad eftersom jag är så glad '

    SvaraRadera
  39. hur jag accepterade hans ursäkt och nästa morgon kom han till mitt hus och bad fortfarande att jag skulle förlåta honom. Jag sa till honom att allt är okej att jag har förlåtit honom, det var så vi började igen och nu är vi gift, jag lovade aldrig att sluta uppskatta Dr. Ide mmiri genom att kommentera min erfarenhet av honom. tack så mycket min herre. Om du har några utmaningar i ditt förhållande eller äktenskap kontakta honom, han hjälper dig ok. idemmiri9 @ gmail .com whatsapp + 2349070818779.

    SvaraRadera
  40. Hej tittare jag heter Silvia Altersberger, min man lämnade mig till en annan kvinna efter ett års äktenskap. Jag behövde honom desperat tillbaka för att jag älskade honom så mycket. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. Den här trogna dagen när jag surfar på internet stötte jag på ett särskilt vittnesbörd om den STORA DR ALADE-ANDEN. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (returnera kärlek) för mig. 28 timmar senare kom min man tillbaka och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så glad och vill rekommendera den här fantastiska trollformeln till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på sina trasiga relationer som han är specialiserad på 1. få tillbaka förlorad älskare 2. vinna ditt älskade hjärta 3. hjälp singel människor att hitta partners 4. vara gifta 5. Kärleksattraktion 6. Gift problem och skilsmässa 7. Kärleksdel 8. njursvikt all slags sjukdom du kan kontakta honom på whatsapp med (+2347010494761 Eller maila honom på: Aladespiritual@gmail.com

    SvaraRadera
  41. Hej, jag är så glad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn till en annan kvinna. Efter åtta års äktenskap har min man och jag varit i ett argument eller det andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag stötte på en webbplats som föreslog att {Dr Alade} kunde hjälpa till att komma tillbaka objekt snabbt. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love stavning) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Från och med den dagen var vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare {Dr. Alade}. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att {Dr Alade} verklig och kraftfull trollformler att jag alltid kommer att be att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex-rygg eller din man flyttade till en annan kvinna, gråter inte längre, kontakta den här kraftfulla stavangen nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: aladespiritual@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2347010494761

    SvaraRadera
  42. Hej alla jag vet att det finns någon någonstans som läser detta, jag vill dela ett fantastiskt verk av en trollformel som heter DR WALE. MIN man och jag hade en slagsmål som ledde till vår skilsmässa men när han lämnade en del av min kropp och själ kvar med honom och jag var ledsen och grät hela dagen och natten jag letade efter något online när jag såg människor vittna om bra arbete av DR WALE och jag bestämde mig för att också komma i kontakt med DR WALE för hjälp. Har jag tagit kontakt med honom berättade han för mig vad och vad jag behövde göra, och jag gjorde allt har han sagt för mig. Han försäkrade mig att inom 72 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig, alltför förvånad innan 72 timmar då min man började skicka SMS och ringa mig. Innan några dagar senare körde en bil och stannade utanför mitt hus och det var min man. Jag är så glad att DR WALE återförde min make till sin känsla. Du kan nå DR WALE med följande information nedan: E-post: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  43. HUR DR WALE BROTT TILLBAKA MIN LYCKA HAN VAR MANEN SÄKER MITT ÄKTESKAP OCH FÖRBROTT MIN MAND TILLBAKA TILL MIG. +2347054019402 ELLER DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Min man och jag har varit gift i ungefär 7 år nu. Vi var lyckligt gift med tre barn, en pojke och en flicka. För sex månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffade någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig och barnen, ibland går han ut och kommer inte ens hem igen på cirka 3-5 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till problemet men allt till ingen nytta. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att DR WALE kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och berättade för mig om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en förtrollning för mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor lyckligt tillsammans igen. DR WALE är den bästa trollformeln som är kraftfull och äkta. Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar att han hjälper dig .. Här är hans kontakt: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  44. HUR DR WALE BROTT TILLBAKA MIN LYCKA HAN VAR MANEN SÄKER MITT ÄKTESKAP OCH FÖRBROTT MIN MAND TILLBAKA TILL MIG. +2347054019402 ELLER DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Min man och jag har varit gift i ungefär 7 år nu. Vi var lyckligt gift med tre barn, en pojke och en flicka. För sex månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffade någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig och barnen, ibland går han ut och kommer inte ens hem igen på cirka 3-5 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till problemet men allt till ingen nytta. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att DR WALE kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och berättade för mig om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en förtrollning för mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor lyckligt tillsammans igen. DR WALE är den bästa trollformeln som är kraftfull och äkta. Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar att han hjälper dig .. Här är hans kontakt: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  45. Jag var gift i 6 år och jag och min man var båda lyckliga tillsammans. Det gick smidigt för oss. Först idag kom min man bara hem och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig och inte längre. Jag blev överraskad och chockad eftersom jag aldrig trodde att den typen av ord kommer ut ur hans mun. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta för mig vad jag gjorde fel han sa inget behov av att jag så bara går bort. Så jag lämnade huset och gick också till mitt familjehus. Efter ett och ett halvt år att inte ha bott hos honom igen. Jag träffade en gammal vän till mig och jag berättade för henne vad som har hänt för mig sedan ett och ett halvt år och hon berättade för mig, det kommer inte att vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE och han sa att jag aldrig skulle gråta och mer. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  46. Jag var gift i 6 år och jag och min man var båda lyckliga tillsammans. Det gick smidigt för oss. Först idag kom min man bara hem och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig och inte längre. Jag blev överraskad och chockad eftersom jag aldrig trodde att den typen av ord kommer ut ur hans mun. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta för mig vad jag gjorde fel han sa inget behov av att jag så bara går bort. Så jag lämnade huset och gick också till mitt familjehus. Efter ett och ett halvt år att inte ha bott hos honom igen. Jag träffade en gammal vän till mig och jag berättade för henne vad som har hänt för mig sedan ett och ett halvt år och hon berättade för mig, det kommer inte att vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE och han sa att jag aldrig skulle gråta och mer. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  47. HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 4 november 2020, och jag såg ett fantastiskt vittnesbörd om denna kraftfulla och stora trollformel som heter DR IDEMMIRI på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig något om magi förut. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän DR IDEMMIRI gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 24 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar uttryck och jag vet inte vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig DR IDEMMIRI du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång
    KONTAKTA HAN VIA:
    EMIAL. (Idemmiri9@gmail.com
    WhatsApp TELEFONNUMMER +2349070818779

    SvaraRadera
  48. Jag och min man har varit gift i 7 år nu. Saker och ting rörde sig smidigt för oss. Inte förrän den här dagen kom min man hem och tog på sig ett roligt och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig längre. Jag blev överraskad eftersom jag aldrig gjorde något fel mot honom och vi slogs inte heller med varandra. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta vad fel jag gjorde han sa nej. Så jag lämnade huset och gick också mitt familjehus. Efter några år levt utan honom. Jag träffade en vän till mig och berättade för henne vad som har hänt för mig. Hon sa till mig att det inte skulle vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE han sa att jag inte skulle gråta längre. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  49. Jag delar här på grund av det goda arbete DR WALE gjorde för mig och mina vänner. Sanningen att säga är DR WALE den typ av man du kan lita på och lita på honom. Han arbetar 100% säkert. DR WALE håller sig till sitt ord, han misslyckas inte. Så idag kommer jag att rekommendera DR WALE för alla som behöver hjälp. DU behöver tillbaka din EX, befordran på jobbet, du har dålig sömnlös natt. E.T.C DR WALE är rätt person att kontakta. DR WALE är garanti och 100% säkert Ring / WhatsApp +2347054019402 ELLER E: mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  50. Efter att ha bott i ett dåligt äktenskap i några år avgifter för att tänka på det förlorar jag också mitt jobb, jag grät dag och natt och jag blev nästan arg. Men nu är jag tillbaka till fot alla tack också DR WALE som återställer min lycka. Efter att jag läst om alla de bra saker som DR WALE har gjort för människor kontaktade jag honom snabbt och berättade för honom vad som går igenom. Min man slog mig alltid utan anledning att han alltid kränker allt jag gör. Efter att ha berättat för DR WALE allt detta gjorde han en Voodoo-förtrollning för mig och fick reda på att min man såg någon annan utanför vårt äktenskap, det är anledningen till att han kommer hem och letade efter fel. Men allt tack till DR WALE att han nu har återställt allting till det normala igen. min man har bett om förlåtelse från mig och min chef på min arbetsplats har bett mig att komma tillbaka till jobbet. Jag rekommenderar DR WALE också alla som behöver hjälp. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

    SvaraRadera
  51. Äkta och fantastisk tjänst om hur du får tillbaka ditt ex. Till vem det kan beröra, Efter att ha spenderat timmar på internet om hur jag skulle få tillbaka min älskare var jag glad att jag kontaktade Dr Idemmiri utan att slösa bort mycket tid skulle jag vilja skriva detaljer om Dr Idemmiri vars uppgifter har gjort många människor en enorm tjänst, mejla honom via idemmiri9@gmail.com eller WhatsApp honom på +2349070818779 kontakta honom också idag och var den lyckliga personen du alltid har varit

    SvaraRadera
  52. Jag visste aldrig att människor fortfarande har krafter och får saker att hända på det här sättet. Jag heter Joy Samson. Jag är från Italien. Innan jag föddes lämnade min man mig till en annan kvinna i tre månader, ända sedan dess fylldes mitt liv med smärtor och sorg eftersom han var det bästa som någonsin kan hända mig i den här världen och jag kan inte föreställa mig att mitt barn växer upp utan far blev denna värld en grym plats för mig som vid den tiden. För ungefär två veckor sedan sa en vän till mig att han såg några vittnesbörd om den här fantastiska DR IDEMMIRI som han kan få tillbaka älskare inom 48 timmar, jag skrattade över det och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek min vän hade för mig , hon övertygade mig om att ta kontakt med DR IDEMMIRI OF idemmiri9@gmail.com, trots allt hade jag inget att förlora. I det ögonblick DR IDEMMIRI svarade på mitt meddelande, även om jag var tveksam eftersom jag inte har gjort det förut men jag kände hopp. Jag fick ett samtal från min man två dagar efter att jag kontaktat DR IDEMMIRI, min man ville komma hem och han var fylld med ånger för att ha lämnat mig och barnet. Överraskande nog var det hans första samtal på över 9 månader och han var ledsen och fortsatte att be om ursäkt. Jag var fylld av glädje och ett lyckligt hjärta. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är mycket otroligt att det är för verkligt för att vara sant men det är det. Tack Dr för att du återvände min älskare. Hitta idemmiri9@gmail.com ring eller whatsapp honom +2349070818779

    SvaraRadera
  53. Jag tänkte på mig själv på grund av min man som lämnade mig för en annan kvinna. de reste båda långt ifrån mig, jag kunde inte kontakta min man längre. Så allt som fick mig att oroa mig var inte mitt sinne avgjort. När allt detta pågick med mig. Jag valde att titta på internet där jag stötte på många bra vittnesbörd om DR WALE. Så jag tog kontakt med DR WALE och berättade för honom vad som händer med mig. Han sa till mig att inte gråta och oroa mig mer. DR WALE avgjorde en Voodoo-förtrollning som gjorde att min man kom tillbaka till mig och började tigga mig att förlåta mig. Om du har problem i ditt äktenskap eller förhållande, tro mig DR WALE är den bästa mannen att kontakta. E: Mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvaraRadera
  54. Hej! Jag vill bara använda denna möjlighet för att uppskatta Dr. Kadiri Okhaifudede för att han använde sin magiska kraft för att hjälpa mig att vinna tillbaka min man från händerna på en annan kvinna. Efter 3 års äktenskap med min före detta man. Min före detta man bestämde sig för att lämna mig och barnen till en annan kvinna. Jag var så trasig och visste inte vad jag skulle göra. En femte morgon surfar jag på internet när jag såg ett inlägg om den här fantastiska Dr Kadiri. Jag bestämde mig för att kontakta honom, jag var så lycklig att han svarade mig direkt och fick mitt problem löst. ord hur speciella inte är tillräckligt för att uttrycka min uppskattning för Dr. Kadiri. Jag säger må Gud fortsätta att välsigna dig och din familj rikligt ... Dr KADIRI hjälper mig utan avgifter. Min älskade om du läser min artikel och har sådana problem, kontakta DR. Kadiri för hjälp.

    Om du letar efter en lösning för följande problem;

    1. Infertilitet, missbruk, mardröm, jobb / befordran och otrohet
    2. om du vill stoppa din skilsmässa.
    3. Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    4. Graviditet örter för att hjälpa dig bli gravid och leverera säkert.

    Vänligen kontakta DR. KADIRI om:
    WHATSAPP-NUMMER: +2347010543058
    E-POST: Kadiriokhaifuede@gmail.com

    SvaraRadera
  55. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

    SvaraRadera
  56. Jag vill tacka Dr. Wale för att ha fått min älskare tillbaka till mig inom tre dagar. När min älskare lämnade mig var jag så trött och frustrerad tills jag sökte på internet för hjälp och jag såg så många bra samtal om Dr Wale så jag kontaktade hans WhatsApp +2347054019402 och jag bestämde mig för att prova honom och jag kontaktade honom och förklarade min problem till honom och han kastade en Voodoo-kärleksförtrollning åt mig som jag använder för att få tillbaka min man. Om du har svårigheter i ditt äktenskap / förhållande och vill få tillbaka din älskare kontakta Dr. WALE via E. Mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  57. Jag är en lycklig person nu tack vare DR WALE. Jag gifte mig 2012. Jag kunde inte föda på fem år. MIN man var orolig och planerade att skicka mig ut ur sitt hus sa till mig att han skulle skilja sig från mig. Allt detta sätter stor smärta i mitt hjärta. Med hjärtat i värk det är där jag delar mitt problem med en vän till mig jag vet att jag hade gifta frågor också. Hon sa att under sin hårda tid var DR WALE den hon kontaktade och DR WALE tog tillbaka sin man inom tre dagar och båda är glada igen tillsammans. Jag tog DR WALE-kontakt från henne och chattade DR WALE på WhatsApp +2347054019402. Jag sa till DR WALE allt som stör mitt hjärta och han sa att jag inte skulle gråta längre. DR WALE Kastade en trollformel för mig inom några månader han kastade trollformeln för mig jag var gravid. 2019 jag födde ett barn min man var glad och vi lever lyckliga. Så om du behöver akut hjälp av någon form av problem är du i DR WALE är rätt person att kontakta. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvaraRadera
  58. Jag kommer alltid att vara i skuld till DR, Idemmiri för att ha fixat mitt trasiga äktenskap efter att min fru lämnade mig för en annan man i 6 månader. Jag trodde aldrig på trollformler förrän min vän presenterade mig för DR, Idemmiri. Först var jag skeptisk till honom för att jag hörde mycket om falskt trollformler men jag lade mina tvivel bakom mig eftersom jag var desperat att få tillbaka min fru och jag gjorde enligt vad han instruerade mig att göra. Nu är min fru tillbaka inom 48 timmar efter att jag kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min fru igen efter 6 månaders brutet äktenskap och jag kommer inte att vila förrän han är känd över hela världen. Han har också specialiserat sig på lotter, trollformler, sjukdomar E.T.C. Bli ansluten till DR, Idemmiri nu, hans e-post: idemmiri9 @ gmail. com

    SvaraRadera
  59. Har hört många goda nyheter om DR WALE. En av mina vänner som spelade lotteri berättade för mig hur DR WALE gav sitt lyckliga nummer till Win. En vän berättade för mig hur DR WALE återförde sin man till henne. En vän till en vän förklarar hur DR WALE hjälpte honom att vinna kontrakt som han kämpat i flera år. En vän pratade också hur DR WALE hjälper henne för barns graviditet. En vän berättade hur DR WALE hjälpte henne att stoppa en skilsmässa när hennes man planerade att skilja sig från henne. Efter att ha hört många andra bra saker har han gjort för andra människor över hela världen. Jag har inget val att kontakta honom och dela mina problem med honom. Berättade för honom hur min man uppförde sig illa för mig och barnen. När jag sa till honom bad han mig att skicka namnet på min man vilket jag gjorde. Han sa till mig att han skulle förtrollas för mig. Han säger att när han gett förtrollningen kommer min man att vara trevlig för mig och barnen. Verkligen efter att förtrollningen gjordes började min man agera normalt tillbaka till oss hemma. Han tar nu hand om oss hemma. Du kan kontakta DR WALE på e-post drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  60. God dag alla, mitt namn är Nina christmann från Tyskland, jag är helt upphetsad och också här för att dela mitt vittnesbörd till världen. Först och främst vill jag tacka DR.Odunola för att ge mitt liv glädje och lycka, för att återställa mitt förhållande. Jag trodde aldrig på någon av dessa saker förrän jag förlorade min man för mer än ett år sedan. När jag trodde att allt hopp var förlorat, presenterade en vän till mig DR.Odunola, en trollformell, och han kastade en kärleksförtrollning åt mig, Efter att ha följt hans instruktioner sa han till mig att jag kommer att få tillbaka min man om tre dagar efter att förtrollningen har avgivits. Fyra dagar senare ringde ett konstigt nummer till mig, jag blev chockad över att höra rösten, det var min man som inte hade ringt mig på över ett år, han bad mig att förlåta honom för allt han gjorde mot mig och barnen och sa han ville komma hem. DR.Odunola, återställde äntligen min lycka. Jag är här för att vittna för världen eftersom jag är ett levande vittnesbörd. Har du en vän eller familj som är sjuk ?, Är du gift utan barn ?, Om du vill ha befordran på ditt kontor, älskar du att ge din älskare, din pojkvän, din flickvän, fd man tillbaka, hasardspel, rik liv stava, om du vill bli känd, stava politik, skydd, pengar och jobb. Nedan följer hans e-postadress, kontakta honom för alla situationer du befinner dig i. Jag är ett vittnesbörd och jag vill också att människor ska räddas. kontakta honom nu (e-post: odunolaspiritualtemple@gmail.com)

    SvaraRadera
  61. Trött på att använda Psychics & Spell Casters med små eller inga resultat? Har falska löften och orealistiska mål givits för din älskares återkomst? Sluta vad du gör!, Andra så kallade magiska utövare och trollformler kan inte jämföras med Doctor odunola, en mästare för trollformler och expert på svart magi! Många har försökt och misslyckats om och om igen i sitt jobb genom att använda svaga metoder som ljus, kristaller, oljor etc. Doktor odunola använder gamla och heliga metoder tillsammans med organiska ingredienser som andra inte har! På grund av detta är doktor odunolas trollformler och svart magi kraftfull, korrekt och VERKLIG framgångsrik. Doctor odunola är också känd som en ETISK trollformel. Läkare odunola utsätter alla potentiella kunder för en noggrann screeningprocess för att avgöra om ett magiskt arbete alls är lämpligt för en persons fall eller situation. Han kommer INTE att ge dig några falska löften eller förhoppningar, bara den hårda, kalla sanningen. Kontakta Master Love Spell Caster Psychic Doctor odunola idag för en GRATIS konsultation och GRATIS beställningsanalys! SAMTAL E-post: odunolaspiritualtemple@gmail.com

    SvaraRadera
  62. Den här läkaren odunola hjälpte mig att återvända till min pojkvän som släppte upp mig för ett år sedan med sin kraftfulla trollformel och idag ber han att acceptera honom. så om du behöver hans hjälp i ett förhållande eller äktenskapsproblem, kontakta honom via e-post: (odunolaspiritualtemple@gmail.com). Och få ditt problem löst som jag.

    SvaraRadera
  63. Introducerades för en stor trollformel som heter Dr Mustafa (dr.mustafa86@yahoo.com) Whatsapp honom på (+37258436980). På mindre än tre dagar såg jag underverk, min älskare kom tillbaka till mig och mitt liv kom tillbaka precis som ett färdigt pussel ... är så glad

    SvaraRadera
  64. BEHÖVER DU EN STAVA CASTERHJÄLP URGENTT FÖR ATT FÅ TILLBAKA EX ÄLSKARE, FRU, MÄN, GIRLFRIEND ELLER KÄRNVÄN? Kontakta Dr Ehimen på hans e-postadress drehimen710@gmail.com eller via Whatsapp +1 (260) 218-3592. Han hjälpte till att få tillbaka min man efter att ha varit separerad i flera år. Han älskar och bryr sig nu om våra barn nu. Han gör trollformler som, läker trollformler, jag behöver min ex tillbaka, lotteri, marknadsföring, vinna domstolsärenden, dåliga drömmar, herpesvirus och så mycket mer.

    SvaraRadera
  65. Jag heter Anna från USA, min älskare är tillbaka med stor hjälp från Dr Ehimen. Han hjälpte mig att göra en förtrollning som tog honom tillbaka till mina armar på bara två dagar. Min älskare lämnade mig ett formellt meddelande och nu är han tillbaka, än en gång vill jag tacka Dr Ehimen för hans underbara besvärjelse, jag är nu en glad kvinna. Du kan kontakta den stora trollformeln på hans WhatsApp honom på +1 (260) 218-3592 eller via e-post som drehimen710@gmail.com och han kommer att hjälpa dig att göra någon stavning alls.

    SvaraRadera
  66. AUTENTISK KÄRLEK STAVAR ARBETEN PÅ 48 TIMMAR
    Jag heter Dennis Ballew. Jag hade min ex-flickvän tillbaka med hjälp av DR ISIKOLO WhatsApp honom via +1(725)240-4536. Jag såg folk skriva vittnesmål om trollformeln de var välsignade med och av vem så jag vill också säga min. Det är också med dessa vittnesmål som jag kontaktade Dr Isikolo och kontaktade honom för att få tillbaka min ex Katrina så att vi kunde tillbringa semestern tillsammans eftersom vi har gått ihop i nästan ett år och mitt hjärta har inte varit detsamma. Jag älskar den här kvinnan av hela mitt hjärta. Med hjälp av doktor Isikolo kom mitt ex tillbaka till mig på 48 timmar efter att jag följde och gjorde vad han krävde att jag gjorde. Det är väldigt verkligt. Jag var också chockad och kunde inte tro att det faktiskt fungerade. Jag skulle be dig att kontakta den här mannen om du vill ha din älskade tillbaka till dig med snabba resultat på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp: +1(725)240-4536

    SvaraRadera
  67. KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
    Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

    SvaraRadera
  68. Hej alla, det här är det mest underbara jag någonsin har upplevt och jag måste dela detta fantastiska vittnesbörd. Jag Vanessa Tobby och jag vill bara säga tack till DR ISIKOLO för att de tog sig tid att hjälpa mig att förtrollas som ger tillbaka min ex-älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders engagemang men idag är vi gift och gladare än aldrig tidigare . Jag blev verkligen uppslukad och chockad när han gjorde jobbet för mig och på 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar ord och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud som skickas för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa underverk och förvåning i hans Love Spell System. Han levererar resultat när han är som bäst i verkliga trollformler. Skicka ett mejl: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på: +1(725)240-4536

    SvaraRadera
  69. Jag visste aldrig att jag kunde få bra och pålitliga trollformler online som verkligen kunde hjälpa människor som jag som behövde relationshjälp. Jag blev skild från min man när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så förkrossad och krossad. Jag var inte jag själv förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som heter Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag på och kontaktade senare honom och han sa till mig att han skulle få en kärlek förtrollning förberedd för att jag ska få tillbaka min pojkvän. Efter att ha gjort det behövande gjorde jag allt som han instruerade och till min största förvåning fick jag ett samtal från min pojkvän att han skulle komma hem och han var ledsen för allt han fick mig att passera igenom. Resultatet blev framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av något slag från honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för brådskande svar, skriv honom på sin WhatsApp-linje +2349020168697 ... Tack så bra BaBa Ogbogo

    SvaraRadera
  70. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  71. Jag har varit gift i 19 år och min man sa plötsligt att han inte älskar mig längre. Han flyttade ut och ansökte om skilsmässa tre veckor efter separationen
    Att se år på äktenskap slutar skada mer än själva helvetet. Jag har varit gift i flera år med hopp om att min man och jag aldrig ska lämna efter att ha bott så mycket tillsammans. Trots allt sa han till mig att han inte längre var intresserad av äktenskap, jag kunde inte säga vad som ledde till den här saken, vi hade aldrig riktigt en allvarlig kamp som kunde leda till ett sådant beslut. Jag var så mycket värre än jag inte kunde fortsätta. En eftermiddag var jag hemma och pratade online med en nära vän och läste en artikel och såg sedan hur en kvinna gifte sig. Det slog mig verkligen för jag trodde aldrig att det var möjligt, jag tänkte och försökte. Jag kontaktade assistenten som gjorde alla dessa under. När jag gjorde det berättade jag för honom om allt jag gick igenom under mitt äktenskap, då försäkrade han mig att sluta gråta och borde tro att min man kommer att ändra sig om sju dagar. Jag gjorde mitt bästa för att tro det, så jag gjorde allt han frågade mig och efter de senaste sju dagarna kom min man och bad mig att förlåta honom att han ville träffa oss tillsammans och som nu är över fem år gammal. nu är vi en lycklig familj. Är jag verkligen tacksam för den här hjälpen för vad han har gjort för mig menar jag hans vänlighet. Kontakta den här stora mannen via e-post drpellar@gmail.com

    SvaraRadera
  72. Mitt namn är Alimot från Albanien
    Citerar du smärtsam skilsmässa eller skilsmässa? Ta in din tidigare vän, din tidigare vän, din tidigare make, din tidigare make och skydda henne för alltid. Min man lämnade mig för 4 månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts med sjukdom, sorg och sorg, så det här var min första smek, som jag har strävat efter hela mitt liv. En av mina vänner berättade för mig att senare, när han såg några bevis, ringde tränaren Dr.Pellar. OCH. Jag har saknat honom i fyra månader och han är redan så het att han inte vill se att jag försökte allt för att få tillbaka honom och all min ansträngning misslyckades, jag skickade min far och mamma till honom, jag skickade alla mina vänner till honom gick jag till och med till hans land för att be hans familj till honom och till min förvåning är att en av min vän som jag bad om att tigga honom för mig är huvudpersonen som träffade min pojkvän bakom mig. snälla lita aldrig på någon i det här livet.
    En av våra anställda på kontoret presenterar mig för Dr.Pellar och hon sa att han var personen som fick tillbaka sin man men jag samlade e-postadressen men jag trodde inte att jag bara försökte och gillar att spela som drama min man pojkvän kom tillbaka och vi är glada nu och vi gjorde vårt bröllop förra året och vet du vad? Jag har nu min pojke och min man köpte mig Rangerover-sport förra veckan. Jag är väldigt glad.
    mitt råd till dig är att när som helst som du står inför några problem i ditt äktenskap eller dina barn eller på ditt kontor försöker du kontakta Dr.Pelar via hans e-post; drpellar@gmail.com

    SvaraRadera
  73. Hej, här är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få din civilstånd löst inom ett ögonblick, den personen är den ständigt medkännande doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att hjälpa till att förändra livet för så många jag känner idag. Du bara heter det, är det en kärleksformulering, yrkesverksamhet, sjukdomar av olika slag, vad som än är fallet, han har rätt i tid för att ta hand om dig och ge dig sinnesro precis som han gjorde för mitt. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
    Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!

    SvaraRadera
  74. Dr. Akhere, du är verkligen en mirakelarbetare. Jag har provat så många trollformler och psykiska efter att min man lämnade mig och sa att jag skulle gå och se advokaten för skilsmässan. Och DR. AKher var den enda trollformeln som kunde garantera mig en akut 24-timmarsformulering ... och han försäkrade mig att min man kommer tillbaka .. Jag litade på DR. AKher, och det var mer än en dröm att se min man tillbaka till mitt liv med massor av ursäkter och kärlek den 24 januari 2021…. Och han hade ånger för alla sina felaktiga handlingar ... Visst är detta verkligen ett mirakel tempel. Inte bara att han också botar och hjälper till med andra andliga problem som du kan gå igenom också. Du kan kontakta honom via hans e-post: ( akheretemplegound@gmail.com ) eller lägga till honom på WhatsApp med hans telefonnummer +2349017848768

    SvaraRadera
  75. hej alla ... jag heter HENNERTH från slovakien. Jag är här för att dela en liten historia om mitt liv..Jag vet aldrig att bra människor är bra människor i afrika, inte förrän jag träffade en stor man som heter dr ALASHIRA, en man med fred och älskar han är en slynglig man .. Jag visste aldrig att alla mina sjukdomar kommer att ta slut en dag..Jag hade depression i många år min man lämnade mig och mina två barn i många år ... en annan dam tog min man från mig Jag har försökt allt jag kan för att få tillbaka min man men vet hur ... inte förrän den 15 april 2020 såg jag ett inlägg av en dam som delade ett vittnesbörd om DR ALASHIRA .. Jag trodde det var ett skämt för jag tror aldrig på frika. .men trycket var för mycket för mig..Jag bestämde mig för att prova det..Jag förklarade allt för honom och han gav mig besked om att allt kommer att bli bra..Sök efter allt bara hemma omkring 20.45 17.2020 ringde min telefon med astrangenumber .. Jag tog telefonsamtalet se det var min man som bad om rna dess..Jag trodde jag drömde om 3 år jag har eno från honom eller vet var han var, sa han och bad om förlåtelse..Jag delar detta vittnesbörd med glädje i mitt hjärta ... dr Alashira är verkligen en stor man ..en Gud skickade till mitt liv .. jag och myhousespirit ochbarnen lever helt ok..mycket tack till honom ... om du har svårigheter med ditt hem, äktenskap, sjukdom eller depression, kontakta honom idag, han hjälper dig och ger glädje i ditt liv igen .. mail dralahalah @ gmail.com whatsap honom med detta nummer +2348115720823 tack ..

    SvaraRadera
  76. Jag heter Josephine. Jag är här för att hjälpa till behöver alla problem har en lösning när du fyller det rätt
    person !! Var inte rädd för att det finns en stor man av GUD och lösare av andliga problem,
    Problemet med äktenskapet, uppdelningen av huset, direkt
    framgång, returnera det du någonsin har tappat etc. WhatsApp på
    +2348115720823
    E-post. dralahalah@gmail.com.
    dina problem kommer att lösas omedelbart. Han gör följande:
    1) Läkning av kärlek
    2) Förlorade kärlek
    3) Skilsmässor
    4) Äktenskapets magi
    5) Anslutningens magi.
    6) Separationsbesvär
    7) Rita en tidigare älskare
    8.) Du vill bli befordrad i ditt kontor / lotterimagi WHATSAP +2348115720823 dralahalah@gmail.com

    SvaraRadera
  77. Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek ... Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få min man tillbaka med sin erfarenhet och vägledning. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen och lovade att aldrig lämna mig och barn igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för. Sedan, från och med den dagen, blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
    nedan - hans kontaktuppgifter ...
    E-post: spellcasterogboko@gmail.com

    SvaraRadera
  78. Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek ... Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få min man tillbaka med sin erfarenhet och vägledning. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen och lovade att aldrig lämna mig och barn igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för. Sedan, från och med den dagen, blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
    nedan - hans kontaktuppgifter ...
    E-post: spellcasterogboko@gmail.com

    SvaraRadera
  79. Mitt namn är Aliene Janice, jag bor från Lund, Sverige,
    Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
    Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
    För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
    Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
    Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
    Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
    Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
    Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
    Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  80. Tomme minibankkort
    Vet du at du kan hacke hvilken som helst minibank!

    Vi har spesialprogrammerte minibankkort som kan brukes til å hacke en hvilken som helst minibank. Disse minibankortene kan brukes til å ta ut kontanter i minibanken eller sveipe, butikker og utsalgssteder. Vi selger disse kortene til alle våre kunder og interesserte kjøpere over hele verden, kortene har en daglig uttaksgrense på 5000 i minibank og opptil 100.000 forbruksgrenser i butikkene. Vi tilbyr også følgende tjenester:
    1) VESTLIGE UNIONOVERFØRINGER / PENGEGRAMOVERFØRING
    2) BANKER PÅLOGGINGER
    3) BANKOVERFØRINGER
    4) CRYPTOCURRENCY MINING
    5) KJØP AV GAVEKORT
    6) LADING AV REGNSKAPER
    7) WALMART-OVERFØRINGER
    8) BITCOIN-INVESTERINGER
    9) FJERNELSE AV NAVN FRA DEBITRETTELSE OG STRAFFREGISTRERING
    10) BANKHACKING

    Å bli velstående og leve livsstilen til de rike og berømte er drømmen til mange mennesker. Og mens de fleste går på jobb eller søker andre etiske metoder for å tjene penger online.
    Den tomme minibanken tar ut penger fra alle minibanker, og det er ikke noe navn på den fordi den er tom, bare PIN-koden din vil være på den, den kan ikke spores, og nå har jeg penger til forretninger, shopping og nok penger til at jeg og familien min kan lev videre.
    PROGRAMMERT blankt minibankort som er i stand til å hacke inn på hvilken som helst minibank, hvor som helst i verden.
    Kontaktperson: Prof Alexander Castro
    E-post: atmservices44@aol.com
    E-post: atmservices44@yahoo.com

    SvaraRadera
  81. Good day everybody, This is my testimony on how I won 53,193,914 million pounds on Mega millions lottery. I want to use this opportunity to thank Dr clement,for casting winning spell for me to win the lottery of 53,193,194 million pounds,lottery ticket.I have been playing lotteries for the past 5 years now and i have never won any. Ever since then i have not been able to win any lotto and i was so upset and i needed help to win this mega million lottery. so i decided to go online and search for help, there i saw so many good testimony about this man called Dr Iyaryi,of how he has cast lucky spell lotto for people to win the lottery. I contacted him also and tell him i want to win the Mega millions lottery, he cast a spell for me which i use to play and won 53.193,914 million pounds in mega millions lottery. I am so grateful to this man, just in-case you also need him to help you win, you can contact him through his Email: allmightbazulartemple@gmail.com, and he will surely help you just the way he has helped me. i will forever be grateful to him and always testify the good work of him to the hole world. contact him via Email: allmightbazulartemple@gmail.com, or you can also contact him through his email and he will surely help you to win any kind of lottery And also Reach him on WhatsApp Number +2347051758952 Thanks Dr. clement can also cure all others of infection disease with herbal medicine list of my work
    {1}HIV/AIDS
    {2}DIABETES
    {3}EPILEPSY
    {4} CANCER
    {5} HPV
    {6} ASTHMA
    {7} HEPATITIS
    {8}LOVE SPELL
    {9} MONEY SPELL
    10 IMPOTENCE
    11 PENIS ENLARGEMENT

    SvaraRadera
  82. Tack så mycket LÄKARE ISIKOLO för att du fick min fd pojkvän att komma tillbaka till mig. Jag skriver detta underbara vittnesbörd om den här mannen. Han fick alla mina önskningar att gå i uppfyllelse. Min pojkvän och jag dejtade i mer än 3 år och även om vi hade haft så många bråk men vi tänkte aldrig på ett uppbrott. En dag ringde han mig över telefonen och berättade hur han är trött på förhållandet och inte kan se någonstans som vi är på väg till. Månader har gått och min pojkvän kontaktade mig inte längre och jag hörde inte av honom längre och hans mobiltelefon kopplades bort. Jag visste att jag måste söka hjälp på grund av den så mycket kärlek jag har för honom. Jag kontaktade denna fantastiska stavningshanterare eftersom jag aldrig har kontaktat någon tidigare och jag berättar att efter en två dagars kontakt ringde min ex -pojkvän till mig och bad om att få träffa mig och nästa morgon och vi är glada tillsammans med hjälp av denna fantastiska stavningshjul kallad DOCTOR ISIKOLO. Jag lovade att manifestera dina verk för alla och kontakta den här mannen för att hjälpa dig på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  83. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig





















    BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  84. Hej alla, det här är det underbaraste jag någonsin har upplevt och jag måste dela med mig av detta fantastiska vittnesbörd. Jag vill bara tacka DR ISIKOLO för att hon tog sig tid att hjälpa mig med att trycka den trollformel som får tillbaka min ex -älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders förlovning men idag är vi gifta och lyckligare än aldrig förr. Jag blev verkligen chockad och chockad när han gjorde jobbet åt mig och inom 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom igen .. Jag har verkligen ont om ord och jag vet inte hur mycket att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud skickad för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka till sig lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa dig underverk och förundran över hans kärleksspellsystem. Han levererar resultat när det är som bäst inom verklig stavning. Skicka ett mejl: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsAppa honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  85. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  86. Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom allt började som ett skämt för vissa människor sa att det var omöjligt. Mitt namn är Bengt Mårtensson och jag är från Henån, Sverige men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en härlig fru. Något hemskt hände min familj, när jag förlorade mitt jobb och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjens behov. av henne och mina barn just nu. Jag lyckades i nio år, ingen fru kunde hjälpa mig att ta hand om barnen. jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon blockerar mig från att prata med henne, jag försöker prata med hennes vän och hennes familjemedlemmar men vet fortfarande att en kan hjälpa mig och jag har skickat in ansökan senare till så många företag men ändå gjorde de det inte ringa mig, förrän en trogen dag kom som jag aldrig kommer att glömma i mitt liv. när jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter för och han berättade om en fantastisk man som hjälpte honom att få ett bra jobb i coca cola company och han berättade att han är en trollkaster men jag är en person som aldrig tror på stavning men jag bestämde mig för att ge honom ett försök och Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra under dessa sju dagar av lunchen. Jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig att göra bra. Drigbinovia se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter Drigbonovia underbara arbete. Min fru ringde mig med ett okänt nummer och bad om ursäkt och hon berättade att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru återvänder hem. Och efter två dagar ringde ett företag som jag har skickat mitt uppskattningsbrev till, nu är jag chef för paragon -företag i USA. Jag råder dig om du har några problem skicka ett meddelande till det här e -postmeddelandet: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp honom på +12162022709 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas från dig. Jag önskar dig det bästa.

    SvaraRadera
  87. TACK Dr ISIKOLO FÖR ATT ÅTERSTÄLLANDE MIN LYCKA OCH MIN FAMILJ TILLSAMMANS. WHATSAPP: +2348133261196.
    Hej, jag är Rosa Antoine. Efter att jag har varit i ett äktenskap som heter äktenskap med min man i flera år, var han missbrukande och förstörde kärleken vi delade och lämnade mig. Jag gjorde allt för att komma tillbaka till honom men allt var förgäves, jag ville så gärna ha tillbaka honom för att jag älskade honom. Jag kontaktade Dr Isikolo på WhatsApp och han försäkrade mig att det inte var några problem och att allt kommer att ordna sig. Han berättade för mig allt som krävdes som jag presenterade och så han förtrollade mig och överraskande nog efter 48 timmar ringde min man mig och bad om ursäkt för allt som kom som en enorm och överväldigande glädje. Jag var så överraskad. Nu är kärleken och lyckan i vårt hem återställd och det förvånar mig fortfarande. så alla som behöver hjälp med någon form av problem kan också kontakta den här verkliga och mycket äkta trollformaren på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196

    SvaraRadera
  88. Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Jag heter Enora Lucas och mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut, han kunde inte hantera känslomässigt bagage som jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Dr ISIKOLO återställer kärleken och lyckan mellan oss som han lovade och jag är ett levande bevis på vad han kan göra. Jag trodde aldrig att jag kunde få så ärlig hjälp att återställa min kärlek och lycka. Jag är mycket glad att kontakta dig och initierade allt detta att hända. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  89. Jag läste några vittnesmål om en kärleksförtrollning av DR ISIKOLO om hur han har hjälpt många människor att få tillbaka sina före detta älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar, jag tänkte bara på om det var sant och om den här mannen verkligen kunde hjälpa till att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader, jag saknade honom verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få tillbaka honom men kunde inte. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig att mitt ex kommer tillbaka till mig inom de närmaste 48 timmarna, släppte Dr Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade hans ögon för att föreställa sig hur mycket vi har delat tillsammans. Mitt ex är nu tillbaka till mig igen. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur den var innan vi gjorde slut. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolos mailadress och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så gärna, Hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  90. Are you desperately wondering, "How to get your husband\wife back?" after much time has passed without your lover coming back to you? Right now you are stuck in a very desperate situation, as your mind feels exhausted, while your body is willing to go to any extent to get your lover back why not contact Dr. Abolo spell whose email is: Abolospell@gmail.com / add him on WhatsApp +27743411428 and get that your relationship restored within a lightning speed.

    SvaraRadera
  91. Jag heter Ivanka Fabijan och jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för alla. Jag var gift med min man Amos Fabijan, jag älskar honom så mycket att vi har varit gifta de senaste 8 åren nu med två barn. när han gick för att jobba i Frankrike menade han en dam som heter Mariam och de blev sammankopplade och när han kom tillbaka sa han till mig att han inte längre är intresserad av äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och sökte hjälp och jag träffade kontakten med Dr Isikolo kärlek. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få tillbaka min man och han bad mig att inte oroa mig för att hans fyra fäders gudar kommer att kämpa för mig. Han sa till mig efter två dagar att han skulle återförena mig och min man. Efter två dagar ringde min man och berättade att han kommer tillbaka för att uppsöka saker med mig, jag blev förvånad när jag såg honom och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad den här fantastiska trollformaren gjorde för mig och min man, du kan kontakta Dr Isikolos e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  92. BÄSTA KÄRLEK STAVRIG FÖR ATT FÅ DIN EXA ÄLSKARE, MAN, HURU, FLECKVÄN ELLER POJKVÄN TILLBAKA. LÄGG TILL HONOM PÅ WHATSAPP: +1-7252404536
    Jag är väldigt glad idag med min familj. Jag heter Klaudia Kusa. Min man lämnade mig i ett år nu, och jag älskar honom så mycket, jag har letat efter ett sätt att få tillbaka honom sedan dess. Jag har provat många alternativ men han kom inte tillbaka, förrän jag träffade en vän som kastade mig till DR JOE, en kraftfull trollformler som blev intresserad av mitt fall och återställde kärleken och lyckan jag och min man delade och efter 48 timmar som garanterat . min man kom tillbaka till mig och mina barn och resultatet var verkligen fantastiskt. DR JOE finns alltid där för att hjälpa dig och nu kan du kontakta honom nu är han alltid online eller e-posta: drjoesolutionspells@gmail.com eller whatsApp-nummer +1-7252404536

    SvaraRadera
  93. KONTAKTA DEN BÄSTA LOTTERISTANKARE FÖR RÄTT LOTTERI NUMMER NU ÄR HANS LOTTERI GARANTI 100% WHATSAPP +2348147400259

    Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie hjälpte mig att vinna lotteri, jag har spelat lotteri länge nu men jag hade ingen tur, allt förändrades när jag skickade ett meddelande till Dr Ilekhojie om att vinna lotteriet. mig att jag kommer att bli nästa vinnare han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och 24 timmar senare skickade han mig lottonumren och jag spelade det. Jag kunde inte tro det, jag vann massor av dollar. Det var det bästa som någonsin har hänt mig i mitt liv. Om du vill vinna ett lotteri WhatsApp eller ring Dr Ilekhojie på detta nummer +2348147400259 eller maila honom på gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  94. Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut; han kunde inte hantera det känslomässiga bagage jag bar runt hela tiden. Vi har båda förlåtit varandra. Jag är ett levande bevis på vad Dr Isikolo kan göra eftersom han återställde kärleken och lyckan mellan oss och allt är fantastiskt nu mer än någonsin. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  95. Hej allihopa. Jag heter Arabella Matej och jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han försenade ingenting. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller mejla honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  96. Mitt namn, Maya Elijah efter 12 års äktenskap, min man och jag grälade på ett eller annat sätt tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara mot barnen, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Jag tänker på honom varje dag och natt och jag önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag sökte hjälp online och stötte på en webbplats som antyder att Dr. Alaba kunde hjälpa sin tidigare ex -återkomst. Så jag kände att jag borde prova. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra. Jag gjorde det och sedan gjorde han mig till en kärlek. 48 timmar senare ringde min man verkligen mig och berättade för mig att han verkligen saknar barnen också, så fantastiskt !! Så, så han kom tillbaka den dagen, med mycket kärlek och glädje, och bad om ursäkt för sitt misstag och smärtan som han tillförde mig och barnen. Vårt äktenskap var starkare än tidigare, allt tack vare Dr. Alaba. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr Alaba var en sann och kraftfull trollkarl. Jag kommer alltid att be att hon lever länge och hjälper sina barn i tider med behov, om du är här och behöver en ex -rygg eller din man har gått vidare till en annan kvinna, sluta gråta, kontakta detta kraftfulla stavhjul direkt. Här är hans kontakt-e-postadress på: {dralaba3000@gmail.com} eller whatsapp / viber honom via hans kontakt nedan +1 (425) 477-2744 Tack Dr. Alaba.

    SvaraRadera
  97. DET HÄR ÄR INTE ETT SKÄMT. LITTA STORA DR ISIKOLO. Jag heter Senna Rayan. Fantastisk DR ISIKOLO är verkligen kraftfull och vet hur man gör sitt jobb perfekt. Om inte för honom kunde jag inte föreställa mig vad som skulle ha hänt. Mitt ex bråkade alltid med mig och misshandlade mig alltid. Han började bete sig konstigt och roligt och lämnade mig utan anledning för en annan tjej. Jag trodde att allt hopp var ute. Jag sökte efter hjälp på internet och jag stötte på Great isikolosolutionhome@gmail.com. Jag såg så många vittnesmål om honom. Jag blev glad och jag kontaktade honom på hans e-post och berättade för honom vad som pågick. Han skrattade och försäkrade att jag skulle lugna mig att han kommer att hjälpa mig och att mitt ex kommer tillbaka och tigger mig. Han gjorde sitt arbete och förtrollade mig och efter två dagar kom mitt ex och bad om ursäkt precis som han sa till mig. Idag bor vi båda tillsammans och vi är ännu mer kära än hur vi brukade vara innan han gick. Kontakta den stora DR ISIKOLO för din egen hjälp. Du kan kontakta honom på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  98. Tack Dr Joe för allt du gör för att hjälpa människor med kärleks- och äktenskapsproblem.
    Min man lämnade mig och jag var förkrossad och visste inte vad jag skulle göra. Jag var bara verklig med min avsikt och såg till att vi pratade om våra missförstånd och andra känslomässiga problem så att det kunde lösas och vi gjorde saker bättre. Min man blev kall mot mig och försökte slåss mot mig flera gånger tills han gick. Jag kontaktade hans familjemedlemmar för att hjälpa mig att se till att han kommer tillbaka men det gav aldrig något bra resultat. Så jag var tvungen att konsultera Dr Joe som hjälpte mig att försonas med min man och vi kom tillbaka tillsammans inom två dagar. Kärleken och lyckan vi delade blev mer fantastisk och allt jag ser nu är en bättre man och jag är glad och uppfylld. Dr Joe är en ärlig man som faktiskt ser till att problem löses och att båda partnerna är lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom nu via e-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller hans WhatsApp +1 330 694 6798

    SvaraRadera
  99. Vad kunde jag ha gjort om inte Dr Joe hade återställt mitt äktenskap och skapat fred i mitt hem, jag kommer för alltid att vara honom tacksam. Jag heter Regina Algimantas. Min man lämnade för en annan kvinna, han lämnade mig med våra tre barn, jag var förvirrad och krossad i hjärtat, jag förlorade nästan en av min son i de processer jag diskuterade med en vän till mig och hon berättade om Dr Joe och hur han hjälpte henne i det förflutna, så jag kontaktade honom för att få hjälp, och han lovade mig att efter två dagar när min man skulle ringa mig och be mig om förlåtelse trodde jag verkligen inte, han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde varje sak han bad mig göra, efter två dagar ringde min telefon och till min största förvåning var det min man som han började tigga mig att förlåta honom för varje sak han fick mig att gå igenom, så jag förlät honom och nu lever vi lyckliga igen. säg allt tack till Dr Joe, här är hans kontakter om du går igenom någon äktenskaplig stress, jag kommer att råda dig att kontakta honom för lösning, och jag lovar dig att alla dina problem kommer att lösas. e-post: (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330-694-6798

    SvaraRadera
  100. Hej allihopa. Jag heter Anna Lucas. Jag vill att alla ska veta hur tacksam jag är efter återupprättandet av mitt äktenskap med hjälp av en trollformel Caster som heter DR IKHALEA. Han är fantastisk och unik, jag fick hans kontakt här på nätet från vittnesmål jag läst om. Jag berättade för honom om mina problem och han kastade en kärleksförtrollning som förde min man tillbaka till mig efter att vi hade för många äktenskapliga problem som ledde till att han lämnade huset i månader. DR IKHALEA återställde vår kärlek och lycka och min man är hemma hos mig igen. Det här är det bästa som någonsin har hänt mig och nu lever vi väldigt lyckliga. DR IHKALEA är där för att svara på dina relationsproblem. Nå honom genom att kontakta hans e-post: ikhaleasolutiontemple@gmail.com
    eller WhatsApp-nummer +2348050539035.

    SvaraRadera
  101. Jag heter Ruth Wesley, min man och jag har varit gifta i cirka 7 år nu. Vi var lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att lösa detta problem, men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag stötte jag på en webbplats som föreslog att DR IKHALEA kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en trollformel åt mig. Två dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för misstagen han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj lever lyckligt tillsammans igen .. Allt tack vare DR IKHALEA. Om du behöver en besvärjelse som kan trolla fram en besvärjelse som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Kontakt E-post: ikhaleasolutiontemple@gmail.com. Telefon / Whatsapp +2348050539035

    SvaraRadera
  102. Det här uppskattningsinlägget kommer från Judy Mikael till DR JOE. Strax efter 8 månader av mitt bröllop med min man förändrades allt med honom och jag var så osäker och svartsjuk för att han agerade så misstänksamt med sina sätt och detta fick oss att bråka så många gånger eftersom jag också fick veta att han träffade en annan kvinna . Han lämnade mig och flyttade till en annan stad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom och det fungerade aldrig. Jag försökte söka hjälp från så många ställen men ingen kunde hjälpa mig förrän jag fick reda på DR JOE online och hur han har hjälpt många människor. Jag kom i kontakt med honom och han berättade allt jag behövde veta och hur jag skulle rädda min man och vinna honom tillbaka till mig. Jag följde snabbt och han arbetade för mig och guidade mig också om hur han skulle säkerställa att han aldrig lämnar mig längre. Kärleken blev mer fantastisk när han kom tillbaka och nu är en bättre man som jag önskar och allt jag kan säga är att DR JOE är en underbar man som säkerställer att människor får lösningar på sina problem strax efter 48 timmar, vilket han garanterar. Vänligen maila honom via drjoesolutionspells@gmail.com eller His WhatsApp +1-330 694 6798 om du behöver någon form av hjälp.

    SvaraRadera
  103. Tack så mycket DR ISIKOLO för att du fick min före detta pojkvän att komma tillbaka till mig. Jag heter Nela Jayden och jag skriver detta underbara vittnesbörd om den här mannen. Han förverkligade alla mina önskningar. Min pojkvän och jag dejtade i mer än 3 år och även om vi hade haft så många bråk men vi tänkte aldrig på ett uppbrott. En dag ringde han mig över telefon och berättade hur han är trött på förhållandet och inte kan se någonstans att vi är på väg till. Det har gått månader och min pojkvän kontaktade mig inte längre och jag hörde inte från honom längre och hans mobiltelefon var frånkopplad. Jag visste att jag måste söka hjälp på grund av den så mycket kärlek jag har till honom. Jag kontaktade den här fantastiska trollformaren eftersom jag aldrig har kontaktat någon förut och jag berättar att efter en veckas kontakt ringde min ex pojkvän mig och bad att få träffa mig efter 48 timmar han gjorde jobbet för att jag skulle försonas med min man, han bar en ring på mitt finger. Jag är väldigt glad eftersom jag snart kommer att bli en gift tjej med hjälp av denna fantastiska trollformler. Jag lovade att manifestera dina verk för alla och kontakta den här mannen för att hjälpa dig på isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du WhatsApp eller VIBER honom via: +2348133261196.

    SvaraRadera
  104. Jag är imponerad av DR ISIKOLOs goda gärningar. Det här händer mig verkligen. Jag har min ex man tillbaka. Jag heter Camila Benas. Gud använde verkligen den här mannen för att hjälpa min situation. Snälla, hör mina ord om du letar efter en trollformel som kan hjälpa dig, kontakta Dr Isikolo. Han är den bästa trollformaren som kan hjälpa dig idag. För två år sedan hade jag och min man ett enormt bråk som ledde till vår skilsmässa. Det var ett helvete för mig och min pojke att vi var tvungna att flytta till en annan stad. Jag blev ensamstående förälder. Jag kontaktade bara Dr Isikolo för ungefär en vecka sedan när jag berättade för honom om min situation och han sa åt mig att inte oroa mig för det och jag följde hans rutiner och han gjorde sitt arbete. Inom två dagar kom min före detta man tillbaka till mig. Det hände en tisdagsmorgon när jag fick ett samtal hemifrån (mina föräldrar) att han har letat efter mig. Jag accepterade att han skulle komma till min plats och bad mig om ursäkt när jag knäböjde framför vår son. Jag visste direkt att den här mannen har hjälpt mig. Jag är en väldigt glad kvinna med allt som hänt i mitt liv. Om du vill kontakta en trollformler, träffa Dr Isikolo och du kommer att bli förvånad över de fantastiska förändringarna i ditt liv. Hans e-post är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196. kontakta honom så svarar han dig.

    SvaraRadera
  105. Jag är Enora Lucas och jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut; han kunde inte hantera det känslomässiga bagage jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Han sa att det var svårt att jag fortsatte att prata om det förflutna hela tiden. Vi har båda förlåtit varandra. Jag har äntligen pengar i fickan som är mina egna. Jag är ett levande bevis på vad Dr Isikolo kan göra. Jag tackar dig så mycket Dr Isikolo för det underbara du gjorde i mitt förhållande. Jag är så glad nu. Med din hjälp kunde vi båda se och tala sanning till varandra. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  106. KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)
    Kära vänner online, jag heter Kristina är från sverige. Jag måste ge detta mirakulösa vittnesbörd, som fortfarande är otroligt för mig än nu. Jag hade problem med min man för två år sedan, vilket ledde till att vi gjorde slut. När han gjorde slut med mig var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inom mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Maria) berättade för mig om en trollformler som hjälpte henne i samma problem han heter också DR. JAJA, så jag mailade honom på jajaspellcasterstemple1@gmail.com trollformaren och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra, för att göra den långa historien kort. Innan jag visste vad som hände ringde min man mig och berättade att han skulle komma tillbaka till mig om bara två dagar och jag var så glad över att ha honom tillbaka. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss ​​själva. Tack till Dr. JAJA för att du räddade mitt förhållande och för att du också räddade andras egna. fortsätt ditt goda arbete Dr JAJA, om du är intresserad av att kontakta honom och vittna om denna välsignelse som jag eller om du går igenom ett hårt liv och du behöver hjälp med ett sådant problem kan du kontakta hans e-post: jajaspellcasterstemple1@gmail eller
    Whatt-sapp/ring honom +79267733498 Tack.

    SvaraRadera
  107. DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loreta Emilio, av respekt för dig och dina trollformler måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag skulle förlåta honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka..Jag har verkligen ont om ord och glad, du är en Gud skickas till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel bör kontakta DR ISIKOLO på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  108. Ord räcker inte för att tacka Dr Joe för att han hjälpte mig med mina relationsproblem. Jag reste utomlands för ett officiellt uppdrag och innan jag kom tillbaka fick jag information om att min fästman skulle ut med min vän. Jag blev chockad och kunde inte tro att jag blev förrådd av en vän. Först trodde jag att det var min fästman som var problemet. Jag fick veta att han blev charmad och hypnotiserad av min vän när jag kontaktade Dr Joe för att få tillbaka honom. Jag blev förvånad över att veta hur långt en vän kan gå för att förråda dig och göra dig lös vad betyder livet för dig. Dr Joe hjälpte mig att rädda situationen och rensade min fästman från charmen och fick honom tillbaka till mig. Jag kan inte säga mindre än att tacka honom varje dag. Kontakta honom bara för han är pålitlig. Du bör mejla honom nu via e-post till honom nu ( drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330 694 6798

    SvaraRadera
  109. DĖL SPRENDIMO SUSISIEKITE DR.JAJA El. paštu: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)
    Mieli draugai internete, mano vardas Kristina yra iš Švedijos, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol man yra neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su savo vyru, dėl kurios išsiskyrėme. Kai jis išsiskyrė su manimi, aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia viduje, mano meilė ir finansinė padėtis pablogėjo, kol mano artima draugė (Marija) papasakojo apie burtininką, kuris jai padėjo tai padaryti. problema taip pat jo vardas yra DR. JAJA, todėl nusiunčiau jam el. laišką adresu jajaspellcasterstemple1@gmail.com, rašybos valdikliui, papasakojau jam savo problemą ir padariau tai, ko jis manęs prašė, kad trumpai sutrumpinčiau istoriją. Kol dar nesužinojau, kas vyksta, mano vyras man paskambino ir pasakė, kad grįš pas mane vos po 2 dienų, ir aš labai džiaugiuosi, kad jis sugrįžo. Turime du bendrus vaikus ir esame patenkinti savimi. Dėkoju dr. JAJA, kad išgelbėjote mano santykius ir už tai, kad išgelbėjote ir kitus. Tęskite savo gerą darbą Dr JAJA, Jei norite susisiekti su juo ir paliudyti tokias palaimas kaip aš arba jūs išgyvenate sunkų gyvenimą ir jums reikia pagalbos sprendžiant tokią problemą, galite susisiekti su jo el. paštu: jajaspellcasterstemple1@gmail arba
    Whatt-sapp / paskambinkite jam +79267733498 Ačiū.

    SvaraRadera
  110. Kraft att ta tillbaka kärleken som gick förlorad, eller att attrahera någon som vi älskar. Att utföra kärleksbesvärjelser är en av de äldsta magiska aktiviteterna som människor ägnar sig åt. Love Magic handlar om att få tillbaka lycka, så detta är delen av livet. Det finns alltid inre skäl till varför ett par är (och varför de inte är) i harmoni. Ibland kan det hända att trots kärleken mellan partners saknas harmoni och relationen tar slut. Dr Ibinoba Love magi är en perfekt chans att fixa detta. Har du problem med ditt kärleksliv? slagsmål? Disharmoni? Funderar du på att avsluta ditt förhållande? Ofta kan dessa problem fixas När du inte kan, trots många försök att komma ihop med din drömpartner, heter jag Juliette..Jag är så exalterad över att få tillbaka min före detta älskare med hjälp av denna fantastiska Dr Ibinoba. Den här fantastiska mannen räddade mitt trasiga äktenskap och han har också hjälpt många människor. Min man gjorde slut med mig genom att skilja mig för att gifta sig med en annan tjej. Efter 5 år av brutet äktenskap får jag fortfarande det som är mitt. Med hjälp av dr Ibinoba och nu är jag glad att dela till dig att det finns någon där ute som kan rädda ditt äktenskap och ta tillbaka ditt trasiga hem, ex-förhållande och äktenskap tillbaka till dig om du har något äktenskap eller hälsoproblem som du kan kontakta dig med till den här mannen på hans WhatsApp-nummer: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera