tisdag 11 juni 2019

Inkomstflöden

I det här inlägget tänkte jag fokusera på inkomster. Under de senaste åren har jag blivit bättre på att utveckla nya aktiva och passiva intäkter, både genom smarta karriärsteg, investeringar och hitta nya sätt att tjäna pengar på

För att visualisera ser numera min intäktsmodell ut enligt följande 





Konsultande via eget AB
Det här är den absolut största inkomstkällan. Efter väldigt mycket research om att driva egen som konsult bestämde jag mig för att testa. Möjligheterna att skatteoptimera och välja själv hur pengarna i bolaget ska fördelas (lön/tjänstepension/utdelning/investeringar i KF) är en enorm hävstång jämfört med vanlig anställning. I min nuvarande livssituation har jag råd att ta lite risk då konsultande alltid innebär en sämre trygghet än en vanlig tillsvidareanställning. Jag verkar i en bransch med främst heltidsuppdrag som sträcker sig minst 6mån.

Som ni noterar kan jag i praktiken efter 1år konsultande med nuvarande utgiftsnivå leva på det kapitalet i ca 3år före jag behöver jobba igen (11 500:- i utgifter/mån). Nu investerar jag kapitalet i utdelningsportföljen samt en del i Avanza Global för att säkra min framtida frihet, men inkomsterna kan inte mäta sig med en vanlig anställning. 

Aktieutdelningar
Utdelningarna från min utdelningsportfölj växer stadigt och genererar ett konstant passivt inkomstflöde. Snöbollen kommer fortsätta växa när jag kontinuerligt ökar på innehaven med fler aktier. Nuvarande genomsnitt får jag utdelning om ca 5% av det investerade kapitalet. 

Uthyrning av bilen
Vi nyttjar ganska sällan bilen men vill ändå behålla friheten att kunna ta oss sig till platser utan vara beroende av kollektivtrafik. För att generera lite extra pengar hyr vi ut bilen via Snappcar , det är en uthyrningssajt där du kan hyra ut din bil till andra privatpersoner. Bilen blir helförsäkrad av IF under uthyrningsperioden, och hyrestagaren betalar för försäkringen. Ett mer detaljerat utlägg om mina erfarenheter av Snappcar kommer i separat inlägg. 

Hyra ut grejer via Hygglo
Har du grejer som du sällan använder? Hyr ut grejerna via Hygglo. Under något års tid har jag hyrt ut campingutrustning till folk i närområden. Det har varit främst åt utländska studenter som kanske inte vill skaffa egen utrustning för en kort vandringstur. Det finns dock allt från släpkärror, bilhammare, kameror, elektronik osv som är efterfrågat av konsumenter att låna. 

Juicer - hämta/ladda elscooters
Emellanåt hämtar jag upp elscooters i närområden och laddar över natten för att ställa ut morgonen efter. Mer info finns att läsa i detta inlägget

Cashbacksidor
Tipsad av IGMR, nyttjar jag de gratis erbjudande som dyker upp på diverse cashback sidor. Exempelvis att ta en gratis-prenumeration på DN för 65kr i cashback (skattefritt) för att sedan säga upp den efter någon vecka.


Det kan diskuteras huruvida det är lönsamt för mig att hålla på med små sidegiggs som genererar väldigt lite intäkter (förhållande tid/energi) jämfört med om jag skulle jobba några timmar extra på konsultande-uppdraget. Som med aktier föredrar jag att inte lägga alla ägg i en och samma korg, och varje krona räknas. En dag kanske jag står utan uppdrag och då är en tusen extra från sidgiggs väldigt välkommet. 

Hur ser er intäktsmodell ut? 

54 kommentarer:

  1. Många inkomstströmmar - drip drip. Och verkligen snyggt jobbat med AB´t. Det ger mig tankar för framtiden, både för mig och fru IGMR. När vi ses i midsommar måste vi snacka vidare om detta.

    Min intäktsmodell utgörs av lön i grunden. Det kryddar jag med mystery shopping, cashback, affiliate, konsumetpaneler (live, inte på mobilen), utrensning/försäljning och allt annat jag kan få händerna på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just ja - snappcar har jag börjat med tack vare dig. Hygglo funderar jag på. Har en ny bordssåg och kapsåg som bara står.

      Radera
    2. Snyggt jobbat. Många bäckar små. Nu ser jag mitt ”extraknäck” konto på Avanza växa tack vare dessa sidegiggs. Kul att utbyta tips.

      Radera
    3. Just ja - jag skriver content också. Herregud det börjar bli svårt att komma ihåg allt.

      Radera
    4. God dag från denna sida, är fru Flora Scott en privat långivare. Vi erbjuder brådskande jullån och personliga lån för årets slut. så ta vara på denna möjlighet nu!!! om du är intresserad av ett brådskande lån av någon ekonomisk anledning eller så någonsin, tveka inte att kontakta oss via (flora_scott@outlook.com)  för mer information om denna lånetransaktion.

      Vänliga hälsningar
      Fru Flora

      Radera
  2. Vaaa, ska ni hänga i midsommar, utan mig snif? Jag skojar såkart, har redan planer (sa jag stolt sårat och ljög) och vi är mitt i flytt. MEN vad trevligt ni kommer att få. Och Bagarn, du vet att jag är din första betalande elev i bolagsskolan för det här måste jag lära mig.

    SvaraRadera
  3. Snyggt jobbat. Det ger stor effekt med många bäckar små! Gjorde en snabb uträkning och har dragit in lite över 40k i sidoinkomster år (årets första 6mån) utöver jobblönen och avkastningen på investeringar. Gården står för drygt hälften och resten kommer från massa olika smågrejer som traderaförsäljningar, röstmottagarjobb, cashback osv osv. Vi får se om vi kan hålla tempo resterande 6mån av året och dra in lika mycket till. Vem vet. :)

    SvaraRadera
  4. Jag kommer att fortsätta att tillkännage det goda arbetet med Moris Fred, han är långivare och kontoansvarig, jag har tappat flera gånger i falska andra låneföretag, då såg jag flera inlägg här och där om tillförlitliga strategier men allt visade sig vara förlust. Tills jag träffade Mr. Moris Fred och jag garanterar 100%. Ärlighet Moris är en sann lånelångivare. Bara ge honom ett försök, om du vill ha ett brådskande lån fick ditt behov, Om du vill le som aldrig tidigare gå med mig nu för att vara bland de fördelaktiga. DM honom nu på WhatsApp - + 1- (917) 933 - 3303
    morisloancompany1@gmail.com utan ånger

    SvaraRadera
  5. DU BEHÖVER LÅN Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2% EMIAL: (remy.credit111@gmail.com) Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag heter karlsson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com Gud välsigne dig, herr REMY FINK......

    SvaraRadera
  6. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  7. vi har jullån för dig och din familj att njuta av denna semester jullån är tillgängligt nu kan du ansöka vilket belopp du vill vi har ett lån för dig
    behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
    Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 – 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
    Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
    vi har ett lån till dig ..

    SvaraRadera
  8. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
    Personliga lån (säkra och osäkra)
    Företagslån (säkra och osäkra)
    Konsolideringslån och många fler.
    Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  9. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 5 000,00 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.

    SvaraRadera
  10. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Ansök om ditt snabba och bekväma lån med 3% ränta. vi erbjuder 24 timmars onlinetjänst för finansiella kreditlån med 4 timmars låneleveransservice. kontakta oss idag för mer information via e-post: johngreenladecredits@outlook.com ELLER whatsapp +61480050702

    SvaraRadera
  12. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Jag har precis fått mitt lån på mitt svenska bankkonto från remy.credit111@gmail.com
    DU BEHÖVER LÅN
    Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2%
    EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
    Behöver du ett brådskande lån inom 12 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag Thomas ERIKSOON från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com
    Gud välsigne dig, herr REMY FINK

    SvaraRadera
  14. JAG FICK JUST ETT LÅN TILL JUL

    Jag har sett flera kommentarer från personer som redan hade fått ett lån från LAPO M-F så jag bestämde mig för att ansöka baserat på populära rekommendationer och bara för några timmar sedan bekräftade jag ett totalt belopp på 78 500 euro på mitt konto. Detta är verkligen fantastiska nyheter och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post: lapofunding960@gmail.com

    SvaraRadera
  15. Hej killar, jag vill bara rekommendera ett bra låneföretag där jag fick ett snabblån på €‎46 000,00 via deras e-post där jag letade efter lån för att betala mina räkningar/skulder och gå vidare med livet, sedan gav en vän mig denna företagsinformation som Jag kontaktade via denna kontaktmail: lapofunding960@gmail.com

    SvaraRadera
  16. Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Våra lån mycket från företag till privatlån eller långa eller korta löptider med förmånliga räntor (2%). Vår låneprocess är mycket snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com } vänligen meddela oss hur mycket lån du behöver och vill ha lånets löptid. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen

    SvaraRadera
  17. God morgon
    Jag ställer till ditt förfogande ett lån från 5000 Euro till 700 000 Euro under mycket enkla villkor med en ränta på 3%. Jag gör även investeringar och lån mellan privatpersoner av alla slag. Jag erbjuder kort-, medellång- och långfristiga lån i samarbete med min advokat. Vi är omedvetna om dina användningsområden och våra överföringar tillhandahålls av en bank för säkerheten för transaktionen. För alla dina önskemål, lägg förslag angående priser och betalningsplaner så står jag till ditt förfogande. slutligen för mer förståelse, kontakta mig: christian.berger1942@gmail.com

    SvaraRadera
  18. Hej, jag heter Charlotte Müller, jag är en privat långivare. Behöver du ett snabbt, lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 3%? Påverkar ekonomins svårigheter dig i år? eller har du nekats ett lån av din bank eller annan finansiell institution? Vi erbjuder säkra lån och om du är i behov av ett snabblån, maila mig via (moonlightloanfirm@gmail.com)

    * Söker du pengar för att betala av skulder?
    * Söker du finansiering för att starta ditt eget företag?
    * Söker du lån för att genomföra stora projekt?
    * Behöver du ett lån på mindre än 24 timmar?
    * Är du i behov av ett snabblån för olika ändamål?

    Om ditt svar är ja kan jag hjälpa dig.

    * Jag kan erbjuda dig ett lån på upp till €5 000 000 Euro.
    * Du kan välja mellan 1 till 30 år att återbetala.
    * Du kan välja mellan månatlig och årlig återbetalningsplan.
    * Flexibla lånevillkor.

    Om du är intresserad kom tillbaka med mig via denna e-postadress: | moonlightloanfirm@gmail.com |

    Du har 100 % garanti för att du kommer att få ditt lån i slutet av denna lånetransaktion.

    Vi brinner för att få ekonomisk inkludering att räknas.
    Våra lån och investeringsprodukter är utformade för att erbjuda dig bekvämlighet och värde.

    Med Moonlight Loan Firm kan du säga adjö till alla dina finansiella kriser och svårigheter eftersom vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska.

    Varma hälsningar
    Fru Charlotte Müller

    SvaraRadera
  19. Behöver du ett snabblån?

    Välkomna alla! Vår utlåningskapacitet sträcker sig från 2 000 € till 3 500 000 € med en rimlig ränta på 2 % på mycket enkla och problemfria villkor. Om du är intresserad, vänligen lämna ditt meddelande via e-post: dakany.endre@gmail.com

    SvaraRadera
  20. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447360502110

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera
  21. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: richardcosmos5@gmail.com

    SvaraRadera
  22. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: richardcosmos5@gmail.com

    låneerbjudande

    SvaraRadera
  23. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (richardcosmos5@gmail.com)

    låneerbjudande

    SvaraRadera
  24. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera
  25. Hej och välkommen till Spotcap Global Financial Services, jag heter Claudia Klein, jag är en långivare och även en finansiell konsult. Jag erbjuder alla typer av lånetjänster

    Är du i stort behov av ekonomisk förstärkning? Behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder alla typer av lånetjänster (Personlån, Företagslån och många fler), vi erbjuder både lång- och kortfristiga lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro och vi ger ut lån till en låg ränta på 3 % per år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar omedelbart

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

    SvaraRadera
  26. Behöver du ekonomisk hjälp? Personliga lån? företagslån? inteckningslån? företagslån? Jordbruk och projektfinansiering? Vi ger ett lån med en ränta på 2%! Kontakt: dakany.endre@gmail.com

    SvaraRadera
  27. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande

    SvaraRadera
  28. Vi är certifierade för att tillhandahålla följande lånetyper eller vilken typ av finansiering som helst: Privatlån? Företagslån? Skuldkonsolideringslån? Renoverar ditt hem? Investeringskredit? Finns kredit tillgänglig? Personliga lån? Kommersiella lån? Kombilån? Konsolideringslån? Om du är intresserad, kontakta oss: (dakany.endre@gmail.com)

    Låneerbjudande.

    SvaraRadera
  29. Vi erbjuder 2 % lån, vi erbjuder skuldkonsolideringslån, företagslån, privata lån, billån, hotelllån, studielån, privatlån hemrefinansieringslån, läs mer E-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera
  30. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande

    Behöver du lån? Maila i så fall: dakany.endre@gmail.com

    SvaraRadera
  31. Behöver du ett akut lån? Vi ger privatlån? Företagslån? inteckning? Lantbrukslån? Utbildningslån? Lån för skuldkonsolidering? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera
  32. JAG ÄR MYCKET STOR TILL REMY.CREDIT111@GMAIL.COM DE HJÄLPER MIG MED LÅN TACK FÖR DIN HJÄLP REMY.FINK
    Jag heter Thomas Eriksson och är från Uppsala i Sverige. Jag fick precis mitt lån från REMY.CREDIT {remy.credit111@gmail.com} låneföretag just nu och jag har hört talas om det här företaget och jag trodde att det var ett falskt företag men nu är jag så glad att det här företaget hjälpte mig och 100 % detta företag är verkligt så alla som behöver ett lån detta är rätt företag att ansöka från och med nu. Jag ansökte om ett lån för mitt företag på 250 000,00 euro och det här företaget hjälpte mig utan dröjsmål att jag är så glad att jag vittnar om detta företag eftersom jag såg andra människor gör det och jag är glad över att vara bland människorna som delar vittnesbörd om hur detta företag hjälpte mig så att alla om du behöver ett riktigt lån är din hjälpare här. kontaktinformationen där är remy.credit111@gmail.com skicka e-post till dem om du behöver ett snabbt och enkelt lån idag

    SvaraRadera
  33. Goddag jag är så glad för jag fick mitt lån från detta bra företag LAPO efter flera bedrägliga möten från olika fuskare, du kan även kontakta dem om du behöver ett snabblån, kontakta dem nu via detta mail : lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

    SvaraRadera
  34. God dag,

    Behöver du ett lån för att starta ditt företag eller expansionsförslag? ett lån för att betala dina räkningar? Vi erbjuder alla typer av lån här med 2% ränta. kontakta e-post:(richardcosmos5@gmail.com)

    Låneerbjudande.

    SvaraRadera
  35. behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Jordbruks- och projektfinansiering, SNABBA LÅN Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (richardcosmos5@gmail.com)


    Brådskande låneerbjudande.

    SvaraRadera
  36. Hej, Jag heter Claudia Klein, jag är finansansvarig, jag ger lån och andra finansiella tjänster och jag representerar Spotcap Global Financial Services.

    Spotcap Global Financial Services är ett heltäckande och pålitligt låneföretag och vi erbjuder alla typer av finansiella tjänster som; Privatlån, företagslån, bolån och många fler. Om du är i stort behov av några lånetjänster kommer jag att råda dig att kontakta min firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder både långfristiga och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro till en ränta på 3 % årligen med en återbetalningstid på 1 till 30 år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar omedelbart

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

    SvaraRadera
  37. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut företagslån, privatlån, studielån, Billån Jullån? Etc, Om du är intresserad kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    Brådskande låneerbjudande.

    SvaraRadera
  38. God eftermiddag,

    Jag är en registrerad privat långivare. Vi ger krediter för att hjälpa människor, företag som behöver uppgradera sin ekonomiska situation runt om i världen, med mycket minimala årliga räntor så låga som 2 % inom ett år - 30 års återbetalningstid i någon del av världen. Vi ger kredit i intervallet 2000 € - 500 000 000 €. Lån väl säkrade med maximal säkerhet är nyckeln. Intresserad person bör kontakta oss via e-post: (richardcosmos5@gmail.com)

    Brådskande låneerbjudande.

    SvaraRadera
  39. Behöver du akut kredit? Vi tillhandahåller företagslån, personliga lån, studielån, billån etc. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss (richardcosmos5@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera
  40. Vill du ta ett lån och vet inte var du kan få ett riktigt lån?
    Vill du starta ett företag men inte har kapital?
    Behöver du ansöka om ett lån av någon anledning?
    Behöver du ett jullån?

    Hoppet har äntligen kommit eftersom Elena Nino ger snabba och pålitliga lån, deras service är 100% äkta och garanterar att du får lånet när du ansöker. Vänligen maila och godkänn idag på elenanino0007@gmail.com

    Tack och Gud välsigne dig
    FÖRTROENDE
    Elena

    SvaraRadera
  41. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: richardcosmos5@gmail.com

    SvaraRadera
  42. Ha en bra dag

    Jag är Richard Cosmos privatlångivare. Jag erbjuder ett lån med en ränta på 2 % per år och till ett belopp av 2 000 euro - 500 000 000,00 euro. Den har 100 % egenkapitalfinansiering med säkrade och osäkrade lån. Vi garanterar våra finansiella tjänster till många av våra globala kunder. Med vår flexibla låneportfölj kan lån behandlas och överföras till låntagare på kortast möjliga tid. Vi arbetar under tydliga och begripliga villkor och vi tillhandahåller alla typer av lån till intresserade kunder, företag, företag och alla typer av företag. Kontakta oss nu på: (richardcosmos5@gmail.com)

    Erbjud brådskande lån.

    SvaraRadera
  43. Har du letat efter finansieringsalternativ för ditt nya bostadsköp, byggande, fastighetslån, refinansiering, skuldsanering, personliga eller affärsmässiga syften? Välkommen till framtiden! Finansiering görs enkelt med oss. Kontakta oss då vi erbjuder vår finansiella tjänst till en låg och överkomlig ränta på 3 % för lång och kort lånetid, med 100 % garantilån. Intresserad sökande bör kontakta oss för ytterligare låneförvärvsprocedurer via: Josbuajonesloans@financier.com

    SvaraRadera
  44. Letar du efter ett företagslån? Personliga lån, studielån, skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, riskkapital, etc. Om så är fallet, vänligen maila oss idag: (dakany.endre@gmail.com) och få ett lån idag.

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera
  45. God dag ,

    Jag är väldigt exalterad efter att ha fått mitt personliga lån för att köpa en bil från Mrs Marion Jansen Loan Help LTD efter att ha blivit lurad två gånger av falska långivare, till Gud allsmäktig blev jag presenterad för Mrs Marion Jansen Loan Help LTD av en kollega som också fick ett lån för hans företagsexpansion och till min största förvåning fick jag ett lån på 25 000 USD idag .

    Jag uppmanar er alla i behov av ett lån att vänligen kontakta fru Marion Jansen via e-post för en låneansökan: marionjansen00@gmail.com


    Tack

    SvaraRadera
  46. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ett lån?
    Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Om du är i behov av ett tillförlitligt och pålitligt företag för att få ett lån för att finansiera ditt projekt, företag, ett lån för att köpa ett hus eller en bil etc, leta inte längre bort än Sunshine Financial Group Inc. Vi erbjuder alla typer av lånetjänster , både säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån och många fler för en subventionerad ränta på 3 % per år. För mer info, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick

    Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem för individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, många människor har så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | sunshinefinancialgroupinc@gmail.com | eller skicka ett meddelande till oss på WhatsApp: +447360502110 | & Få svar omedelbart

    SvaraRadera
  47. Behöver du ett akut lån? Erbjuder vi ett privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Ett studielån? Konsolideringslån för insättningar? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och inga fler skollån? Startlån? .erbjudande med 2% ränta! Kontakta oss: richardcosmos5@gmail.com

    SvaraRadera
  48. Letar du efter företagslån, privatlån, bolån, billån, studielån, skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, riskkapital, till låg ränta och överkomlig Ränta på 2%. Svara oss via e-post:(richardcosmos5@gmail.com) Hälsningar.

    Brådskande låneerbjudande.

    SvaraRadera
  49. HEJ, Vet du att det finns ett sätt att tjäna pengar utan stresskontakt (THOMAS FREDDIE) för ett tomt [ATM-KORT] idag och vara bland de lyckliga som drar nytta av dessa kort. Detta PROGRAMMERADE tomma ATM-kort kan hacka sig in i vilken ATM-maskin som helst i världen. Jag fick mitt masterkort från en bra hackare på internet, med detta ATM-kort kan jag samla in $50 000.00 dollar varje dag via kontakter: thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Jag var väldigt fattig men det här kortet har gjort mig rik och lycklig, om du vill få denna möjlighet att bli rik och etablera ditt företag så ansök om detta Master-kort, jag är så glad över detta eftersom jag fick mitt förra veckan och jag har använde det för att få $277 000,00 dollar från THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackare delar ut kortet bara för att hjälpa de fattiga och behövande och de ERBJUDER ÄVEN FINANSIELLT HJÄLP. få din från THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS idag. Vänligen kontakta dem via e-post thomasunlimitedhackers@gmail.com

    SvaraRadera