tisdag 28 januari 2020

Så sparar jag 1 800:- per år - kreditkortsbyte

Under många år har jag använt Bank norweigan kreditkort för intjäning av cashpoints. De ger 0,5% återbäring av köpesumman, poäng som kan användas till flygresor. För något år sedan sänkte de återbäringsnivån från 1% => 0,5%. Det var en besvikelse, och eftersom jag flyger mindre har jag letat efter annat kort under en tid.

IGMR rekommenderade mig Komplett kortet för ett tag sedan och nu har jag äntligen skaffat det. Komplett ger 1% återbäring på alla fysiska köp och 2% på onlineköp, dessutom gratis årsavgift. Det är förmodligen det mest lukrativa kortet på marknaden just nu.

Under 2019 använde jag kreditkort för ungefär 120 000:- varav lite mer än hälften online (stor del tjänsteutlägg), vilket skulle innebära med Komplett kortet i snitt en besparing om 1 800 KR/år (1,5% snitt återbäring).

Om du har ett traditionellt bankkort idag, kanske t.o.m med dyr årsavgift. Säg upp det och skaffa ett Komplett kort här (affiliate länk). 


4 kommentarer:

 1. Kan bara instämma. Gör som oss och Bagarn, det är ett grymt kort!

  SvaraRadera
 2. Tycker det är synd att man inte kan ha två kort kopplade till samma kredit bara. Vi som har gemensam ekonomi i hushållet hade det underlättat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite trist. Hoppas de inför denna funktionen snart.

   Radera
 3. Ända negativa är väl att det max går att få 2 000kr i cashback. Men för oss snålisar är det kanske inget problem :)

  Pappa betalar? Bloggen om privatekonomi

  SvaraRadera