lördag 25 mars 2023

Campinggrill för skogsdräll

 När det kommer till friluftsprylar är jag ingen minimaliskt. Jag älskar nya smarta, kompakta, lätta, funktionella grejer som underlättar skogsdrället.

Jag har suktat efter en portabel grill för korv, kycklingspett etc grillning när vi är ute med familjen till skogs. Sedan tidigare har vi ett klassiskt triangia kök, som har kommit väl till användning på många vandringsturer till Bessegen, Jämtlandstriangeln, Grövelsjön osv. Det fungerar utmärkt för att koka kaffe, koka pastarätter, steka diverse men det blir inte en riktigt bra grillyta för det saknas både grillgaller och tillräckligt med värme. 

Efter scannat marknaden efter gasolgrillar stod valet mellan Primus Kuchoma , Weber Go-anywhere gas och Ridgemonkey grill BBQ

Primässigt ligger de alla runt 1600-2200:-.

Valet föll på en Ridgemonkey BBQ eftersom den är ihopfällbar, stor grillyta, kraftfull värmeeffekt och möjlighet att använda både Gasol, Ved och Kol för att grilla och kan även användas som värmekälla. Perfekt både för skogen, stranden eller sommarstugan. Den enda nackdelen är att den saknar lock.

Nu väntar jag bara på att få komma ut och testa den, återkommer med utvärdering.



14 kommentarer:

  1. Hej, Är du i behov av ett pålitligt och pålitligt företag för att få ett lån för att finansiera ditt projekt, Är du i behov av ett företagslån, privatlån eller bolån? Se inte längre bort än Sunshine Financial Group Inc. Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, både säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån och många fler till en subventionerad ränta på 3 % per år. För mer info, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick

    Jag vet att det alltid har varit ett stort problem att få ett legitimt lån. För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av högt intresse. ränta, otillräckliga säkerheter, skuld i förhållande till inkomst, låg kreditpoäng etc.

    Oroa dig inte längre, eftersom vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finansieringslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och genomföra dina transaktioner när och var du än behöver det.

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller skicka ett meddelande till oss på WhatsApp: +447360502110 | & Få svar omedelbart.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Behöver du kredit? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och projektfinansiering? vi ger alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt e-post; (dakany.endre@gmail.com)

    Brådskande låneerbjudande.

    SvaraRadera

  4. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande

    SvaraRadera
  5. behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Jordbruks- och projektfinansiering, SNABBA LÅN Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (richardcosmos5@gmail.com)

    Brådskande låneerbjudande.

    SvaraRadera
  6. Behöver du ekonomisk hjälp? Personliga lån? företagslån? inteckningslån? företagslån? Jordbruk och projektfinansiering? Vi ger ett lån med en ränta på 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    Låneerbjudande.

    SvaraRadera
  7. Behöver du kredit? personliga lån? företagslån? Jullån? bolån? jordbruks- och projektfinansiering? vi ger alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt e-post; (dakany.endre@gmail.com)

    Brådskande låneerbjudande.

    SvaraRadera
  8. Behöver du lån? Maila i så fall: dakany.endre@gmail.com

    behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Lantbruk och projektfinansiering, SNABBA LÅN. Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera
  9. Behöver du ett skuldsaneringslån för att betala dina räkningar? Vill du ta kontroll över din skuld idag? Erbjuder förlängning av företagslån nu? Behöver du ett lån för att betala din räkning? behöver du ett lån? Behöver du ett privatlån? Lån för företagsexpansion? Företagsbildning, utbildning, skuldkonsolidering Hårda pengar Lån för något? Vi erbjuder ett lån utan kreditupplysning till en låg ränta på 2 %, E-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera

  10. Jag skulle vilja rekommendera till alla en trovärdig och ärlig privat långivare som godkände mitt lån inom några timmar efter så många misslyckade låneförsök. Jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig ett lån till 2% ränta, kontakta dem nu om du behöver ett akut lån. E-post: dakany.endre@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Ha en bra dag

    Jag är en privat långivare åt Richard Cosmos. Jag erbjuder ett lån med en ränta på 2%, till ett belopp av 2000 euro - 500 000 000,00 euro. Den har 100 % egenkapitalfinansiering med säkrade och osäkrade lån. Vi garanterar våra finansiella tjänster till många av våra globala kunder. Tack vare vår flexibla låneportfölj kan lån behandlas och överföras till låntagare på kortast möjliga tid. Vi verkar under tydliga och begripliga villkor och erbjuder alla typer av lån till intresserade kunder, företag, företag och alla typer av företag. Maila oss på (richardcosmos5@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera
  12. Behöver du ekonomisk hjälp av något slag? Personliga lån? Företagslån? Bolån? Företagslån? Jordbruks- och projektfinansiering? Vi ger ut lån till 2% ränta! Kontakt: (richardcosmos5@gmail.com)

    Brådskande låneerbjudande.

    SvaraRadera
  13. Kära lånesökande.

    Har du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta låneföretag bildades människorättsorganisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa fattiga och människor med livets ekonomiska svårigheter. Om du vill ansöka om ett lån, återkomma till oss med information nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

    Namn:
    Lånebelopp som behövs:
    Lånetid:
    Mobilnummer:

    Tack och Gud välsigne dig
    FÖRTROENDE
    WB

    SvaraRadera
  14. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddelande mig direkt på WhatsApp via: +447915601531 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447915601531

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera